Στο νοσοκομείο η Εύη Φραγκάκη!

Τι συνέβη στη δημοσιογράφο;

Έτσι αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη την Εύη Φραγκάκη τέλος Μαρτίου
 

Ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο θέλησε να ενημερώσει τους followers της η Εύη Φραγκάκη με μία ανάρτησή της στο Instagram. Με ένα μακροσκελές κείμενο στη λεζάντα τόνισε πως δεν «έπεσε θύμα» του γνωστού κορωνοϊού αλλά μία φλεγμονή λόγω άγχους τη «χτύπησε».

Στο νοσοκομείο η Εύη Φραγκάκη

«Ξέρετε τώρα… τα γνωστά, τα τετριμμένα, τα κλασικά: ‘’την υγειά μας να’χουμε, όλα τα άλλα γίνονται’’, ‘’μη σε τρώει το άγχος’’, ‘’τι ανάγκη έχεις εσύ’’ και εγώ θα προσθέσω με τη σειρά μου ‘’δάσκαλε, που δίδασκες, και νόμο δεν εκράτεις’’.

Χρειάστηκε να νοσηλευτώ όχι για κάποιον από τους… διάσημους ιούς, αλλά για μια άσχετη και, κυρίως, απρόβλεπτη φλεγμονή. Την οποία, όπως ενημερώθηκα, εν ολίγοις προκάλεσε το άγχος μου και, ως παράλληλη δράση, και η ελαττωμένη προσοχή στην υγεία μου, στον εαυτό μου. Χωρίς πολλά λόγια, λοιπόν, κατάλαβα περίτρανα τρεις αλήθειες:
* το σώμα εισπράττει ό,τι νιώθει η ψυχή
* όσο και αν πιέζουμε τους άλλους να αλλάξουν κάτι στραβό, πιέζεται μόνο ο εαυτός μας, οι άλλοι δεν πρόκειται να αλλάξουν το παραμικρό, αν δεν θέλουν εκείνοι. Νόμος.
* αν δε προσέχουμε εμείς εμάς, δε θα μας προσέξει κανένας πιο πολύ. Γι’ αυτό και για όλα τα παραπάνω, προσέχετε τον εαυτό σας, μαζί του θα ζείτε μια ζωή σίγουρα!

Κάνετε πάντα, λοιπόν, αυτό που λέει η καρδούλα σας. Δε σημαίνει πάντα ότι αυτό θα φέρει ρήξη. Μπορεί και να γίνουν οι ζητούμενες μετατοπίσεις και από τους άλλους, ομαλά, ήρεμα, αναίμακτα. Αν δεν το δοκιμάσετε, άλλωστε, δε θα το μάθετε ποτέ. Και αν τελικά επέλθει ρήξη, θυμίστε μου, αλήθεια, πότε είπαμε ότι τa comfort zones είναι γοητευτικότερα…;», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φραγκάκη καθησυχάζοντας τους διαδικτυακούς της ακολούθους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top