Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση και η αγωνία της για το δεύτερο lockdown!

Έτσι θα περάσει την καραντίνα του Νοεμβρίου η παρουσιάστρια

Η  Ελένη Μενεγάκη, όπως όλοι μας, έμαθε σήμερα για το δεύτερο lockdown που ξεκινά από τις 6 π.μ. του Σαββάτου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. 

Η ίδια, όμως, φαίνεται πως θα περάσει λίγο πιο ξέγνοιαστα την τωρινή καραντίνα, αφού δε θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό πλατό του Alpha όπως την προηγούμενη άνοιξη. Η παρουσιάστρια, τότε, βρισκόταν στο πόστο της καθημερινά σε ζωντανή σύνδεση, ψυχαγωγώντας τους τηλεθεατές που έμεναν για πρώτη φορά στο σπίτι!

Ρομαντική απόδραση για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Μάλιστα, σε μία από τις εκπομπές τότε είχε πει: «Λέτε εμείς να μη θέλουμε να κάτσουμε στο σπίτι μας… Ο καθένας τσεκάρει τον εαυτό του και βλέπει. Είμαστε καλά; Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι προς το παρόν».

Έτσι, στη δεύτερη καραντίνα η Ελένη αποκάλυψε πως θα μείνει και εκείνη στο σπίτι, περνώντας δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

«Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη ότι δεν θα μεταφέρω μικρόβια και ιούς στην οικογένειά μου! Ξέρεις τι αγωνίες περνούσα; Μετρούσα τις μέρες να έρθει το καλοκαίρι. Όλοι ήταν μέσα στο σπίτι κι εγώ εκτεθειμένη», αποκάλυψε στο Instagram!

Ελένη Μενεγάκη: Τι κάνει όταν τα παιδιά της διαβάζουν για το σχολείο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top