Θεοφανία Παπαθωμά: «Όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Πετράκος δεν ήταν δική του άποψη»

Η ηθοποιός σχολίασε τα λεγόμενα του συζύγου της για τον κορωνοϊό

Την πρώτη της αντίδραση της είχε η Θεοφανία Παπαθωμά μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου και το Facebook χαρακτήρισε ως «ψευδή».

Περρής για Πετράκο: «Το θέμα του κορωνοϊού δεν είναι θέμα άποψης!»

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τον ντόρο που δημιουργήθε τις τελευταίες μέρες με την ανάρτηση του συζύγου της, Γρηγόρη Πετράκου, σχετικά με τον κορωνοϊό και τη ματαίωση της προβολής της εκπομπής «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ στην οποία ήταν καλεσμένος ο τραγουδιστής. 

Γρηγόρης Πετράκος Θεοφανία Παπαθωμά

Το αγαπημένο ζευγάρι σε παλιότερη νυχτερινή του έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών» είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός. «Δεν έχω ασχοληθεί με τα σχόλια, είδα μόνο αυτά κάτω από το ποστ του Γρηγόρη που ήταν καλά» πρόσθεσε. 

Η Θεοφανία Παπαθωμά και το τραγούδι που έγραψε για τον Γρηγόρη Πετράκο

Για το κόψιμο της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ, σχολίασε: «Έγινε η προβολή; Τι να πω εγώ τώρα; Δεν έχουμε μοιραστεί τίποτα γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αλλά, αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών. Δεν είπε κάτι δικό του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top