Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλά για τη νέα της σχέση - «Ήταν προξενιό»

Εξομολογείται πόσο ερωτευμένη είναι

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε πρόσφατα για το πώς της έγινε η πρόταση για τους «Θαλασσόλυκους», για τη συμβίωσή της με επτά αγόρια πάνω σε ένα σκάφος, ενώ παραδέχτηκε πόσο ερωτευμένη είναι με τον νέο της σύντροφο!

Κάτια Ταραμπάνκο: Βόλτα στο Κολωνάκι με τον νέο της σύντροφο

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της νικήτριας του GNTM 2019 στο περιοδικό DownTown:

Τα γυρίσματα των θαλασσόλυκων έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Πώς ήταν ως εμπειρία;

Ήταν ένα καταπληκτικό, από κάθε άποψη, project. Αν μου έλεγαν «Κάτια, ξαναφεύγεις αύριο για γύρισμα», δεν θα το σκεφτόμουν ούτε για μια στιγμή. Θα πλήρωνα για να ξαναπάω.

Πώς σου έγινε η πρόταση;

Με βρήκαν μέσω Ιnstagram. Πήγα στο ραντεβού νομίζοντας ότι με θέλουν για κάποια φωτογράφιση και εκεί μου πρότεινε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος να είμαι μέρος αυτής της εκπομπής. Απάντησα αμέσως θετικά. Δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά από το πρόσωπο μου.

Πόσο καιρό ήσασταν πάνω στο ιστιοπλοϊκό;

Σχεδόν έναν μήνα. Ήταν ο πιο όμορφος Αύγουστος που έχω περάσει μέχρι τώρα. Γύρισα πίσω ψυχικά ξεκούραστη και με τρία κιλά παραπάνω.

Πώς ήταν η συμβίωση με επτά αγόρια πάνω σε ένα σκάφος;

Ήμασταν σαν τη Χιονάτη και τους Επτά Νάνους. Σαφώς, είχα τη δική μου καμπίνα και γενικά με είχαν σαν βασίλισσα. Οφείλω να το πω αυτό. Στην αρχή βέβαια, δεν ήξερα πώς να σταθώ ανάμεσα στα αγόρια. Έπρεπε να γίνω όπως αυτοί; Να κρατήσω μια ισορροπία; Με άγχωνε αυτό.

Ο σύντροφός σου πώς το πήρε;

Κοίτα, δεν ήταν ότι ανέβηκα σε ένα σκάφος και εξαφανίστηκα. Υπήρχε καθημερινή επικοινωνία. Νομίζω ότι αυτή η απόσταση μας ένωσε περισσότερο. Αν και αυτός πήγαινε με επτά κορίτσια, για έναν μήνα, πάνω σε ένα σκάφος, δεν θα τον άφηνα.

Είναι πρόσφατη η σχέση αυτή...

Είμαστε μαζί από τον Απρίλιο, προς τα τέλη της καραντίνας. Περάσαμε τα ups and downs μας, αλλά προσπαθήσαμε και οι δυο για τη σχέση αυτή και τώρα είμαστε μια χαρά. Επαγγελματικά, δεν έχει καμιά σχέση με τον χώρο.

Κάτια Ταραμπάνκο Βόλτα στο Κολωνάκι με τον νέο της σύντροφο

H Κάτια σε βόλτα στο Κολωνάκι με τον νέο της σύντροφο

Ήταν ρομαντική η γνωριμία σας;

Ήταν προξενιό, ξεκάθαρα. Μας γνώρισε μια φίλη μου, η οποία μου σύστησε τον Κώστα ως έναν πολύ ωραίο τύπο που του αρέσουν τα sports και έχει μυαλό. Και πράγματι, έτσι είναι. Δεν ήμουν στη φάση να ξεκινήσω νέα σχέση, αλλά τα πράγματα κύλησαν μόνα τους. Περνάω πολύ χρόνο εδώ (σ.σ.: εννοεί το σπίτι του), ζούμε όμορφα μαζί και είμαστε ένα super active ζευγάρι.

Είσαι από τις κοπέλες που σκέφτονται το «μετά» μιας σχέσης;

Είμαι από τις κοπέλες που σκέφτονται σίγουρα το «μετά». Για παράδειγμα, μόλις μάθω το επίθετο του αγοριού μου, θα το συγκρίνω με το δικό μου για να δω πώς ακούγεται. Αλλά είμαι και από τις κοπέλες που με ενδιαφέρει πολύ το «τώρα» και η ηρεμία μέσα σε μια σχέση. Και τώρα, είμαι ήρεμη και ερωτευμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top