Αποκαλυπτική η Γιάννα Τερζή: «Κουράστηκα να κυνηγώ το όνειρο στην Αμερική»

Σκέφτεται να γράψει τραγούδια για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή

Είναι γνωστό ότι η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα, που το 2018 μας εκπροσώπησε στην Eurovision, έχει περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας της στις ΗΠΑ. Ωστόσο, εκεί τα πράγματα δεν ήταν τόσο… ρόδινα!

Γιάννα Τερζή: Τι είπε ο μπαμπάς της όταν έμαθε ότι θα γίνει τραγουδίστρια;

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, αλλά και το ενδεχόμενο να γράψει τραγούδια για τον σπουδαίο πατέρα της.

Γιάννα Τερζή Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η τραγουδίστρια δήλωσε: «Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο» είπε αρχικά.

«Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα. Μέχρι να συνηθίσεις την νοοτροπία εκεί σου παίρνει χρόνο. Πήγα σε εποχή που ήθελαν να υπογράφουν με μικρότερους καλλιτέχνες κι εγώ ήμουν ήδη 27 όταν πήγα. Ήμουν πωλήτρια ρούχων και ρεσεψιόν σε στούντιο για δισκογραφικές εταιρίες. Γνώρισα καλλιτέχνες, μεγάλο ποσοστό του ονείρου μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα η διεθνής καριέρα όχι δεν έγινε» δήλωσε ξεκάθαρα η Γιάννα. 

Γιάννα Τερζή: Φωτογραφίζει το μποστάνι του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νέα της συνεργασία με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, ένα όνειρο ζωής για την ίδια αφού το λαχταρούσε εδώ και καιρό. Ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή καθώς είχε την τιμή να ακούσει τον καταξιωμένο πατέρα της να τραγουδά δικούς της στίχους και μάλιστα έπειτα από απουσία 7 χρόνων από τη μουσική σκηνή.

Πασχάλης Τερζής Γιάννα Τερζή

Από τα γυρίσματα του πρόσφατου βιντεοκλίπ με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή /Φωτογραφία Instagram

«Συγκινηθήκαμε όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έγραψα τον στίχο, επειδή έλειπε για καιρό. Τώρα που είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου έπεσε στο τραπέζι μήπως γράψω εγώ κάτι για τον πατέρα μου», αποκάλυψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top