Απίστευτος! Τη Δευτέρα φιλούσε την ερωμένη και την Τρίτη τη σύζυγό του

Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο γνωστός ηθοποιός

Τη Δευτέρα φιλιόταν στη Ρώμη με την ερωμένη του, την Τρίτη με τη… γυναίκα του έξω από το σπίτι με τους παπαράτσι να έχουν τα αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή τις φωτογραφίες που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Η εξωσυζυγική περιπέτεια στη Ρώμη του 50χρονου Βρετανού ηθοποιού Nτομινίκ Γουέστ, που απαθανατίστηκε αγκαλιά με την 31χρονη συνάδελφό του Λίλι Τζέιμς, είχε συνέχεια: με την ακαριαία επιστροφή του στην Αγγλία και την επίσημη εμφάνιση με τη σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Κάθριν Φιτζέραλντ.

Ο Ντομινίκ Γουέστ με την πολύ καλή του φίλη Τζούλια Ρόμπερτς που έχουν πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Το χαμόγελο της Μόνα Λιζα» /Φωτογραφία AP Images

Ο Nτομινίκ Γουέστ και η Λίλι Τζέιμς που συμπρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική μεταφορά για το BBC του διάσημου μυθιστορήματος «The Pursuit Of Love», απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα: να γευματίζουν παρέα, να φωτογραφίζουν τα αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας και να περιηγούνται στους δρόμους αγκαλιά πάνω σε ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Σύμφωνα με την Daily Mail μάλιστα, το παράνομο ζευγάρι πέρασε δύο νύχτες σε σουίτα του φημισμένου Hotel De La Ville, κοντά στην Piazza di Spagna. Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο 50χρονος ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι και τη γυναίκα του.

Δημοσιογράφοι και κάμερες είχαν στηθεί έξω από το σπίτι του Γουέστ και της Ιρλανδής αρχιτέκτονα και γόνου αριστοκρατικής οικογενείας, Κάθριν Φιτζέραλντ, όπου εμφανίστηκαν να βγαίνουν μαζί, πόζαραν αγκαλιασμένοι και φιλήθηκαν.

Μπορεί να μην έκαναν δηλώσεις, ωστόσο με ένα ιδιόχειρο σημείωμα υπογεγραμμένο και από τους δύο, ανέφεραν: «Ο γάμος μας είναι ισχυρός και είμαστε μαζί. Σας ευχαριστούμε».

Παρότι δίπλα στη γυναίκα του ο ηθοποιός δε φορούσε το βέρα του, όπως ακριβώς και στις φωτογραφίες αγκαλιά με τη Λίλι Τζέιμς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top