Κωνσταντίνος Μελής: «Έχω όγκο στον εγκέφαλο περίπου δύο χρόνια»

Συγκλονίζει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας

Κωνσταντίνος Μελής

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Κωνσταντίνος Μελής, τα τελευταία δυο χρόνια έχει αποσυρθεί εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Κωνσταντίνος Μελής

Για πρώτη φορά μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη για το πρόβλημά του.

Κωνσταντίνος Μελής: Σπάνια εμφάνιση μετά το πρόβλημα υγείας του

«Έχω έναν όγκο στο εγκέφαλο, λέμφωμα. Το έχω περίπου δύο χρόνια. Έχω κάνει χημειοθεραπείες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ακτινοβολίες στην Κύπρο. Ένα πρωί ξύπνησα και η όρασή μου ήταν προβληματική. Ο όγκος ακουμπούσε το οπτικό νεύρο γι’ αυτό δεν μπορούσα να δω. Δεν βλέπω καθόλου καλά κοντά. Έχω έλλειμμα στο οπτικό μου πεδίο. Εξαφανίστηκα απ’ όλα. Το ατελιέ είναι κλειστό αλλά ο σκοπός μου είναι να ανοίξει δριμύτερα. Εύχομαι να έχω μια καλή ανάρρωση και επαναφορά της όρασης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μελής.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μελής

Ο Κωνσταντίνος Μελής για δέκα χρόνια συνεργαζόταν με τον Γιάννη Λάσκο και είχαν δημιουργήσει το brand Konstantinos Melis by Laskos».

Τον οίκο υψηλής ραπτικής είχαν εμπιστευτεί πολλές Ελληνίδες celebrities, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, η Δούκισσα Νομικού, η Ελένη Μενεγάκη, η Δέσποινα Καμπούρη και η Φαίη Σκορδά, για τις πιο σημαντικές τους εμφανίσεις.

Ωστόσο, το 2016 το δίδυμο των σχεδιαστών χώρισε επαγγελματικά τους δρόμους του και η εταιρεία παρέμεινε με το όνομα «Konstantinos Melis» συνεχίζοντας τις υπέροχες δημιουργίες. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top