Η on air εξομολόγηση της Ρουμελιώτη:«Δε θα ρίσκαρα ξανά να υιοθετήσω παιδί»

Η ηθοποιός θα ήθελε να κάνει ακόμα ένα παιδί

Πολλές φορές στο παρελθόν η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει αναφερθεί στην οικογένειά της και πόσο σημαντική είναι η αγάπη που παίρνει από τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τον γιο της.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, ενώ μίλησε και για τις άριστες σχέσεις που έχει με τους γιους που έχει ο άνδρας της από τον  προηγούμενο γάμο του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μίλησαν και για το γεγονός ότι η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε αποφασίσει να υιοθετήσει ένα παιδάκι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Σε συναυλία με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη

«Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί. Μία γνωστή μου που θέλει της λέω θα είμαι δίπλα σου, να σε βοηθήσω, να δώσω τα τηλέφωνα για εκεί που απευθύνθηκα εγώ. Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα», είπε συγκινημένη η ηθοποιός.

«Το παιδί είναι πολύ καλά κι αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι για αυτό το παιδί θα είμαστε πάντα εδώ, αν κι όποτε χρειαστεί», δήλωσε κλείνοντας η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top