Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το νυφικό της θα έχει διάσημη υπογραφή!

Σε λίγες ημέρες ο γάμος με τον ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου

Φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Όπως έχει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά στις 10 Οκτωβρίου στη Βάρκιζα, με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Παντρεύονται στις 10 Οκτωβρίου!

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο ποινικολόγος δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους, στις αρχές του μήνα, στην εφημερίδα «Εστία».

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα», αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Η Ελεωνόρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι αυτό βγαίνει και... στις συναυλίες της! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Secret», η Ελεωνόρα έκανε πρόσφατα πρόβα νυφικού που θα φέρει πολύ, πολύ γνωστή υπογραφή, αυτή της Σίλιας Κρηθαριώτη!

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Πότε παντρεύονται και ποια θα είναι η κουμπάρα τους;

Η Σάννυ Μπαλτζή σε ρόλο… προξενήτρας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο μαγαζί που έχει η τραγουδίστρια/στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή στο Χαλάνδρι στις αρχές Ιουνίου. Η «χημεία» ανάμεσά τους ήταν απίστευτη κι έτσι την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα.

Λίγες εβδομάδες μετά ο γνωστός δικηγόρος της έκανε πρόταση γάμου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να δέχεται.

Φυσικά, πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου και προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες με κουμπάρα την... προξενήτρα Σάννυ Μπαλτζή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top