Ζουγανέλη - Δημητρίου: Πότε παντρεύονται και ποια θα είναι η κουμπάρα τους;

Η αποκάλυψε έγινε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Μετά από 6 μήνες σχέσης η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. 

Όλοι «Στη φωλιά των Κου Κου»: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα Καραβάτου-Κατσούλη!

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες, κουμπάρα θα είναι η γνωστή στιχουργός, Σάννυ Μπαλτζή. 

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το ζευγάρι γνωρίστηκε στο εστιατόριο που διατηρεί η γνωστή στιχουργός και καλή φίλη της τραγουδίστριας. 

Παντρεύεται γνωστό δικηγόρο η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου και όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Στα Κουφονήσια με τον νέο της σύντροφο!

Η αναγγελία του γάμου τους είναι πλέον γεγονός, αφού δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Εστία και ο γάμος θα γίνει στη Βάρκιζα. 

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβδιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα».

Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Σπύρος Δημητρίου

Σπύρος Δημητρίου/Φωτογραφία: sdimitrioulaw.gr

O δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά.

Και μπορεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη να κρατάει χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της ωστόσο οι αναρτήσεις της στο Instagram μαρτυρούν πόσο ερωτευμένη είναι όπως και οι φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε το ζευγάρι στα Κουφονήσια.


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top