Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για ποιο λόγο τηλεφώνησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο; 

Η επιστροφή στην πρωινή ζώνη και η «Φάρμα»

Στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα νέα τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά κι όσα ακούγονται για τα δικά του επαγγελματικά σχέδια.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον σκύλο που έχασε

«Φέτος είναι πολύ δύσκολη χρονιά αλλά δεν αγχώνομαι τόσο πολύ γιατί νιώθω ότι με αυτή την εκπομπή βγάζουμε ωραίο αποτέλεσμα. Οπότε νιώθω εγώ καλά. Το ζήτημα είναι εγώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και από κει πέρα ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μας υποδέχτηκε πάρα πολύ ωραία», είπε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Σχετικά με τα ριάλιτι που «επικρατούν» στην ελληνική τηλεόραση, σχολίασε: «Δε θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση. Δε θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα τώρα. Πραγματικά θα κάνουμε πολλή ώρα να το συζητήσουμε. Όλα τα προγράμματα τα έχω δει και κάθε φορά που υπάρχει μια πρεμιέρα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την δω. Είναι χρέος μου να δω τι παίζει η τηλεόραση. Παρακολουθώ τα πάντα μέχρι να βγάλω συμπέρασμα…».

Αρναούτογλου-Αντωνίου: Απόδραση τελευταίας στιγμής στη Μύκονο

Ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» αποκάλυψε ότι πρόσφατα επικοινώνησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλήσαμε στο τηλέφωνο μια βδομάδα πριν βγει στον αέρα το “Big Brother” και του έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση» είπε.

Όσον αφορά στις φήμες που ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του, είπε: «Δεν ξέρω για το πρωινό. Κάνω πρωινό στο ραδιόφωνο όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με τον Παπαδάκη κι εγώ. Δε θεωρώ ότι χρειάζεται να το κάνω τώρα. Τη “Φάρμα” θα την έκανα. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει η ελευθερία του κόσμου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top