Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον σκύλο που έχασε

Ο παρουσιαστής ήταν πολύ δεμένος με τον πολυαγαπημένο του σκύλο, Άρνι

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν πολύ δεμένος με τον πολυαγαπημένο του σκύλο, Άρνι, μέχρι που εκείνος έφυγε από τη ζωή. Πριν μερικά χρόνια, ο γνωστός παρουσιαστής έχασε ξαφνικά και άδικα τον τετράποδο φίλο του, ωστόσο δεν υπάρχει ημέρα που να μην τον θυμάται.

Το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή ένα κολάζ φωτογραφιών που δέχτηκε στα social media με εκείνον και τον σκύλο του, o Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram μη κρύβοντας τη θλίψη του για το χαμό του Άρνι του.

«Μακάρι να ήταν αλήθεια, εγώ να να μεγαλώνω και ο Άρνι μου να ειναι ακόμα έτσι… σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την φώτο που ανεβάσατε, μπορεί ο Άρνι να μην ειναι πιά στην ζωή και να τον έχασα τόσο ξαφνικά και άδικα αλλα θα ήταν υπέροχα εγω ναα μεγαλώνω και αυτός να παραμένει νέος… σας ευχαριστώ για την φώτο αλλη μια φορά και να θυμάστε… ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ!!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μακάρι να ήταν αλήθεια,εγω να να μεγαλώνω και ο Άρνι μου να ειναι ακόμα έτσι... σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την φώτο που ανεβάσατε, μπορεί ο Άρνι να μην ειναι πιά στην ζωή και να τον έχασα τόσο ξαφνικά και άδικα αλλα θα ήταν υπέροχα εγω νά μεγαλώνω και αυτός να παραμένει νέος ... σας ευχαριστώ για την φώτο αλλη μια φορά και να θυμάστε... ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ!!!!

A post shared by Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top