«Κρίση πανικού έπαθα ξανά κατά την πρεμιέρα της εκπομπής μετά από δεκαετία»

Η εξομολόγηση γνωστής ηθοποιού και -πλέον- παρουσιάστριας

Συνέντευξη στο «Happy Day» έδωσε το πρωί της Τρίτης η Νάντια Κοντογεώργη, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στην ΕΡΤ, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που κατά καιρούς την ταλαιπωρούν.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν εμπόδισε τα όνειρά μου!»

«Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή, μπήκα πάρα πολύ δειλά και στην αρχή δεν ήξερα πως θα νιώσω. Έχω εκτιμήσει όλο το σύστημα εις δεκαπλούν γνωρίζοντας το από μέσα», αποκάλυψε για το «φλΕΡΤ».

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τόνισε: «Στην αρχή το έβλεπα πάρα πολύ δύσκολο, τώρα βλέπω το ενδιαφέρον του πράγματος και λέω κοίτα που γνωρίζω και μια άλλη πλευρά τους. Είναι μία δίωρη εκπομπή και νιώθω σαν να έχω κάνει τρεις τέσσερις φορές πρεμιέρα. Την πρώτη μέρα θυμάμαι ότι ήμουν σε ένα πέλαγος και προσπαθούσα να επιβιώσω».

Αυτός θα είναι ο συμπαρουσιαστής της Νάντιας Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ»

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τις κρίσεις πανικού και την απόφαση της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία: «Δεν παθαίνουν μόνο συνάδελφοι, συμβαίνει αυτό. Δεν είναι εύκολο και για αυτό πήγα και ζήτησα βοήθεια. Κάνω πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία κι όπου μπορώ το λέω και το συνιστώ. Οι κρίσεις πανικού ήταν ένα κομμάτι που με οδήγησε εκεί. Κρίση πανικού έπαθα ξανά κατά την πρεμιέρα της εκπομπής μετά από δεκαετία.Κλαίω πάρα πολύ κι αυτό με έχει σώσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top