Γιάννης Μπέζος: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ήταν ένα πρόσωπο με μια τεράστια λάμψη, “τρύπαγε” το πανί»

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς. Έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχίες, αλλά και συνεργασίες.

Μία από τις συνεργασίες που ξεχωρίζουν ήταν αυτή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην οποία αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» λέγοντας πώς ήταν η αξέχαστη ηθοποιός στο παρασκήνιο.

Γιάννης Μπέζος: Ο νέος του ρόλος θα θυμίζει τον «Σμήναρχο Κάκαλο»;

Γιάννης Μπέζος

«Δούλεψα τρεις φορές μαζί της. Δύο φορές στα ξεκινήματά μου και μία φορά σαν πρωταγωνιστής τη χρονιά που κάναμε και τους ‘’Απαράδεκτους’’ συγκεκριμένα», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος προσθέτοντας: «Η Αλίκη είχε πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο πιο πολύ απ’ ότι είχε στο προσκήνιο. Δηλαδή, ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, πολύ γενναιόδωρη, πολύ large και ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπορούσε να το διακρίνει κανείς στις πρόβες.Θα πει κάποιος “τι με ενδιαφέρουν οι πρόβες;”. Ναι, και θα έχει δίκιο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο μεγάλο λάθος που έκανε η Ελληνίδα σταρ: «Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την πολυάντεχε, χάιδευε το κοινό με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω. Το είχαμε κουβεντιάσει και πάρα πολλές φορές, νομίζω ότι δεν έκανε σωστά πάνω σε αυτό. Ήταν ένα πρόσωπο με μια τεράστια λάμψη, “τρύπαγε” το πανί. Άπειρα προσόντα, οργανωτικά, πάρα πολύ καλή εργοδότης, πολύ καλή φίλη… Εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Όταν χάθηκε τόσο πρόωρα, σοκαρίστηκα πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top