Ελληνίδα celebrity: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί!»

Συγκινεί η εξομολόγησή της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha, ήταν το μεσημέρι της η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τη Ράνια Κωστάκη, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και δεν μπορεί να αποκτήσει ένα παιδάκι που τόσο επιθυμεί, με  φυσιολογικό τρόπο.

H Ράνια Κωστάκη έβαλε το μαγιό της και πόζαρε στην ξαπλώστρα

«Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό, ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά. Τότε υπήρχε μια πιθανότητα να μη μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δε μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι γιατί υπάρχουν και πάρα πολλές γυναίκες σαν εμένα» ανέφερε η DJ.

Ράνια Κωστάκη: Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Στην ερώτηση  για το αν έχει σκεφτεί να υιοθετήσει, απάντησε ξεκάθαρα: «Εννοείται. Δεν το έχω προσπαθήσει να μπω στη διαδικασία γιατί θα ήθελα να υπάρχει το περιβάλλον ώστε να μπορέσει το παιδί να πάρει την αγάπη από δυο πρόσωπα. Υποτίθεται ότι πλέον οι υιοθεσίες θα γίνονται πιο εύκολα. Κάνω και σε αυτό το κομμάτι κάποια πράγματα που θα τα μάθετε το επόμενο διάστημα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top