Χάρις Αλεξίου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση αφού δήλωσε ότι δε θα ξανατραγουδήσει

Ποιό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της μεγάλης ερμηνεύτριας;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Χάρις Αλεξίου δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή πως δε σκοπεύει να συνεχίσει να τραγουδά.

Μελίνα Ασλανίδου: Η ανάρτηση για τη Χάρις Αλεξίου που συγκινεί!

«Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι , δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν το καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό και αν το κάνω καλά», είχε πει συγκινημένη η μεγάλη ερμηνεύτρια προκαλώντας τις αντιδράσεις των θαυμαστών της. 

Η Όλγα Παυλάτου και η Χάρις Αλεξίου στο Ηρώδειο/ Φωτογραφία: NDPphotoagency

Μετά όμως από αυτή την δύσκολη απόφαση, φαίνεται πως είναι έτοιμη για ένα βήμα σε έναν νέο καλλιτεχνικό τομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χάρις Αλεξίου έκλεισε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία «Αθηναϊκά Θέατρα και το φθινόπωρο», για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, θα εμφανίζεται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς.

Ρίχνει αυλαία η Χαρούλα Αλεξίου – Αποχωρεί από το τραγούδι

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια στο Ηρώδειο, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση του φίλου της και συνθέτη, Σταύρου Ξαρχάκου. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά από αυτές τις αλλαγές στην καριέρα της.

H Χάρις Αλεξίου και ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο/ Φωτογραφία: NDPphotoagency

Η Χαρούλα Αλεξίου φωτογραφήθηκε με τους φίλους της και φαινόταν χαρούμενη και ανανεωμένη, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα  σικ ασπρόμαυρο σύνολο, το οποίο συνόδευσε, φυσικά, με μια μαύρη μάσκα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top