Filio Lou: Περιγράφει την ακραία επίθεση με βενζίνη που δέχτηκε

«Έτρεχα και με κυνηγούσε με το μπουκάλι»

H γνωστή γυμνάστρια και Youtuber, Φιλιώ Τσινόγλου (Filio Lou), είναι η 29χρονη που δέχτηκε επίθεση με βενζίνη, όπως έγινε γνωστό από τα Μέσα. Η Filio Lou, που είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Οικονόμου και έχουν ένα κοριτσάκι 3,5 ετών, τη μικρή Ζέφη, μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη για την άσχημη περιπέτεια που είχε.

Filio Lou Περιγράφει την ακραία επίθεση με βενζίνη που δέχτηκε

«Βρισκόμουν στο κέντρο του Βόλου στις 18 Αυγούστου και είχα καλέσει ταξί. Επειδή όμως ήμουν λίγο πιο μακριά από εκεί που περίμενε το ταξί, όταν ήρθε έτρεξα να το προλάβω. Ξαφνικά και σε κλάσματα δευτερολέπτου είδα μπροστά μου έναν άνδρα με σκουρόχρωμο δέρμα που κρατούσε στα χέρια του ένα μπουκάλι νερού, το οποίο μέσα είχε κάτι κίτρινο. Με το που έκανε την πρώτη κίνηση να το πετάξει, εγώ συνέχισα να τρέχω για να προλάβω το ταξί και ενώ με κυνηγούσε με το μπουκάλι. Και λίγο πριν φτάσω στο ταξί, μου πέταξε το υγρό που είχε το μπουκάλι και τον απέφυγα. Ήμουν σε κατάσταση που μπορούσα να το ελέγξω. Στη συνέχεια κάνοντας μια μικρή έρευνα, έμαθα πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος αρέσκεται στο να μυρίζει συνέχεια βενζίνη και τα τελευταία χρόνια την πετάει σε γυναίκες στο πρόσωπο.

Αρχικά αγχώθηκα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να είχε μέσα το μπουκάλι και όπως καταλαβαίνεις μετά το επεισόδιο με το βιτριόλι, το μυαλό μου πήγε εκεί. Ήθελα να μπω γρήγορα στο ταξί. Φοβήθηκα μήπως έχει κάποιο ανοιχτό παράθυρο και το πετάξει από εκεί. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν είχα μαζί την κόρη μου και λόγω της φυσικής μου κατάστασης μπορούσα να τρέξω και να είμαι alert. Δεν το είπα στην κόρη μου το περιστατικό, γιατί είναι πάρα πολύ μικρή για να το αντιληφθεί» εξήγησε η Filio Lou, η οποία φοβήθηκε ότι θα μπορούσε να γίνει μία αντίστοιχη περίπτωσης της άτυχης Ιωάννας με το βιτριόλι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top