Ιωάννα Τούνη: «Δε μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω»

Το μήνυμα που έστειλε μετά τα γενέθλιά της

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς είχε γενέθλια και έκλεισε τα 27 της έτη. Η ξανθιά influencer το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι στη Χαλκιδική με την παρουσία λίγων και καλών φίλων της, καθώς τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν γίνει αυστηρά μετά τη νέα έξαρση κρουσμάτων στη χώρα μας.

Λίγο μετά το πάρτι, η Ιωάννα θέλησε να ανεβάσει μία φωτογραφία της και να κάνει έναν απολογισμό στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους fans αλλά και στους haters της, οι οποίοι μάλλον είναι αρκετοί απ' ό,τι φάνηκε μετά τη δημοσίευση στο Internet του εν αγνοία της ροζ βίντεο,

Ιωάννα Τούνη Δε μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω Γενέθλια

«27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δε μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο. Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας. PS: Δε μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα... τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top