Ταξίδι στον χρόνο - Δείτε πώς ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου στα 16 της! 

Τραγουδούσε σε σχολική γιορτή

Βίντεο από το 1999 πόσταρε στο Instagram της η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη ερμηνεύτρια, σε ηλικία 16 ετών, να τραγουδάει τον «Ταχυδρόμο» σε σχολική γιορτή, με τη φωνή της από τότε να είναι… συγκλονιστική!

Νατάσσα Μποφίλιου: Η αδερφή της θα μπορούσε να είναι η... σωσίας της!

Η Νατάσσα σχολίασε στο βιντεάκι: «Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασέτες και βρήκε αυτό το βίντεο...21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον "Ταχυδρόμο". Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες.

Νατάσσα Μποφίλιου: Δείτε την με μαγιό 25 χρόνια πριν!

Για την ιστορία...3 καλοκαίρια μετά ο Κώστας Τσίρκας με γνώρισε στον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον "Ταχυδρόμο" και μου χάρισαν την "Ασπιρίνη". Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι.Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια.Τυχερός αριθμός».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασσέτες και βρήκε αυτό το βίντεο... 21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον "Ταχυδρόμο". Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες. Για την ιστορία... 3 καλοκαίρια μετά ο @ktsirkas με γνώρισε στον @jirashimosu. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον “Ταχυδρόμο” και μου χάρισαν την “Ασπιρίνη”. Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι. Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον @themiskaramouratidis και τον @jirashimosu. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡ Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια. Τυχερός αριθμός ♡

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top