Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Πόζαραν αγκαλιά με τον μπέμπη τους

Βγήκαν από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ, αφού εδώ και μία εβδομάδα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. 

Το πρωί της Πέμπτης, η όμορφη make up artist αποκάλυψε στο Instagram πώς έφτασε η στιγμή να επιστρέψει στο σπίτι, μαζί με τον νεογέννητο γιο της.

Χριστόπουλος: Φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο του μέσα στην κούνια του

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε δίπλα στον γυναικολόγο και τον σύζυγό της, έχοντας αγκαλιά το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Στη λεζάντα που την συνόδευε ευχαρίστησε τον γιατρό της και το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ δεν δίστασε να ευχηθεί να συναντηθεί μαζί τους και του χρόνου, στο δεύτερο παιδάκι τους.

«Πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες. Σήμερα ήδη κλείνουμε μια βδομάδα με το μπεμπουλίνι μας κ έχω να πω ένα τελευταίο αλά τεράστιο ευχαριστώ, το πιο σημαντικό ευχαριστώ, στον αγαπημένο γιατρό μας @stefanoschandakas ο οποίος με την γνώση, επαγγελματισμό, ηρεμία και εμπειρία του με έκανε να νιώθω πάντα ασφαλής στα χέρια του, του είχα κ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη κ καταφέραμε να έχουμε πραγματικά έναν ευχάριστο φυσιολογικό τοκετό κυριολεκτικά «με έναν πόνο». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Στέφανου που μας πρόσεχε όλες αυτές τις μήνες και σε όλο το προσωπικό του @mitera.gr που μας φρόντισε σε αυτές τις αξέχαστες μας στιγμές. Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο. Νομίζω το χαμόγελο μας τα λέει όλα!!! Εύχομαι του χρόνου να ξανασυναντηθούμε» , έγραψε χαρακτηριστικά.
Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top