Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αινιγματική απάντηση για τη νέα της σχέση

Είναι τελικά ερωτευμένη;

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο μετά το εντυπωσιακό φινάλε του J2US. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στο «φίλιωμα» με τη Χριστίνα Παππά επί σκηνής, όσο και στα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

Το ζευγάρι που νίκησε στον μεγάλο τελικό του J2US

Έτσι, αναφερόμενη στη φερόμενη κόντρα της με τη Χριστίνα Παππά, είπε ότι δεν έχει τίποτα ποτέ μαζί της. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καμία ρήξη από την πλευρά μου», επεσήμανε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Χριστίνα Παππά: «Έχω μείνει άφωνη!»

Όσον αφορά την ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν μαζί με τον Δημήτρη Μηλιώνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Θα κρατήσω τη στάση που κρατάω τα τελευταία αρκετά χρόνια για την προσωπική μου ζωή και αυτή έχει να κάνει με το εξής. Τα εν οίκω μη εν δήμω! Οπότε δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο χρόνος πάντοτε είναι αυτός που δείχνει. Τι ισχύει και τι όχι» συμπλήρωσε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ερωτευμένη ξανά η παρουσιάστρια;

Τέλος, όσον αφορά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, η παρουσιάστρια απάντησε χαρακτηριστικά πως «αν δεν υπογράψω κάτι, να το ‘χω να το βλέπω, δύσκολα μιλάω για αυτό». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top