Έλενα Τσαγκρινού: Το νέο «Amore», η συγκατοίκηση με τον Mike και τα όνειρα!

Όσα εξομολογήθηκε στο star.gr, η «εκρηκτική» τραγουδίστρια

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και «εκρηκτικές» τραγουδίστριες της νέας γενιάς. Από τότε που μας συστήθηκε, το 2013, ως frontwoman των Otherview, μέχρι και σήμερα, που ακολουθεί επιτυχημένη solo πορεία, καταφέρνει να ξεχωρίζει με τα τραγούδια της, τη σκηνική της παρουσία και την αμεσότητά της.

Το star.gr την «ανέκρινε» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, «Amore», που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και λίγο μετά την πρεμιέρα της «Posidonio» και εκείνη μίλησε για όλα: τα επαγγελματικά της, τη σχέση της με τον Mike με τον οποίο πέρασε όλο το διάστημα της πολύμηνης καραντίνας, τα beauty tips που ακολουθεί, αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον. Άψογη επαγγελματίας, λαμπερή και γοητευτική γυναίκα, η Έλενα Τσαγκρινού σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη!

Έλενα, ήσουν από τα κοριτσάκια που στέκονταν μπροστά από τον καθρέφτη και είχες για μικρόφωνο μία βούρτσα, ή  το τραγούδι μπήκε αργότερα στη ζωή σου;

Το τραγούδι είναι κάτι που ήθελα από μικρή! Στο σπίτι είχαμε συνέχεια πάρτι και άρχισα να αγαπώ από τότε τη μουσική. Έτσι βρέθηκα στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και στη συνέχεια στο «X Factor», απ’ όπου κι έγινα γνωστή στο ευρύ κοινό μέχρι να ενταχθώ στους OtherView, που με επέλεξαν μετά από διαγωνισμό ανάμεσα σε περίπου 300 κορίτσια. Μετά από πέντε όμορφα και δημιουργικά χρόνια στο γκρουπ, άρχισα τη solo μου πορεία και χαίρομαι που ο κόσμος έχει αγαπήσει τα singles μου όσο κι εγώ!

 Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεσαι στα φώτα της δημοσιότητας έχει συμβεί κάποιο περιστατικό που το θυμάσαι ακόμα και γελάς, ή που να σε έχει στεναχωρήσει και δε θέλεις να θυμάσαι;

Έχουν συμβεί άπειρα περιστατικά! Σίγουρα θυμάμαι κάθε φορά την αγάπη του κόσμου στα lives μου ή τα σχόλια που μου στέλνουν για τα τραγούδια μου, πράγματα που με κάνουν να χαμογελώ. Περιστατικό που να με έχει στεναχωρήσει δεν έχει συμβεί.

 Πρόσφατα κυκλοφόρησε, από την Panik Records, το νέο σου single «Amore» με ένα video clip γεμάτο αισθησιασμό και μηνύματα για τη δύναμη του έρωτα ανεξαρτήτως φύλου ή άλλων περιορισμών. Μίλησέ μας γι’ αυτό.

Το «Amore» είναι ένα δυνατό pop single, με «φρέσκο» ήχο, που αμέσως φέρνει στο νου το καλοκαίρι, την κατ’ εξοχήν εποχή του έρωτα. Τη μουσική έγραψαν οι Απόστολος Βίντος, Κρίστιαν Εφραιμίδης και Ίαν Εφραιμίδης και τους στίχους η Σοφία Παπαβασιλείου, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια. Το video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, περνάει ακριβώς αυτό που αναφέρεις: το ότι ο έρωτας είναι το πιο απενοχοποιημένο συναίσθημα και όλοι πρέπει να τον ζούμε στο έπακρο!

Παράλληλα είδαμε στα social media ότι ετοιμάζεις και τραγούδι με τον σύντροφό σου, τον Mike. Τι μπορείς να μας αποκαλύψεις γι’ αυτό;

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι… «Πάρε Με Αγκαλιά»! (χαχα) Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού και θα κυκλοφορήσει σύντομα, μαζί με music video, από την Panik Records.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησες εμφανίσεις στο «Posidonio» με τον Πάνο Κιάμο και τους Αναστάσιο Ράμμο και Τάνια Καρρά. Πως είναι η συνεργασία σας;

Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτό το σχήμα και σε αυτόν το χώρο. Ο Πάνος Κιάμος είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, με δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες και ο κόσμος τον αγαπά. Ο Αναστάσιος Ράμμος και η Τάνια Καρρά είναι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Η συνεργασία και η χημεία μας είναι δυνατή!

Πώς είναι η νυχτερινή ζωή με τα νέα δεδομένα λόγω της πανδημίας;

Μπορώ να πω ότι ο κόσμος είναι λίγο αμήχανος με τα νέα δεδομένα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να διασκεδάσει. Στο «Posidonio» έχουν ληφθεί και τηρούνται όλα τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί και εμείς οι καλλιτέχνες δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουν όλοι καλά.

Το διάστημα της καραντίνας το πέρασες με τον σύντροφό του, τον Mike. Πώς γεμίζατε τον χρόνο σας; Φοβήθηκες μήπως η καθημερινή τριβή φθείρει τη σχέση σας;

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήρθα ακόμα πιο κοντά με τον Mike και μοιραστήκαμε πράγματα της καθημερινότητας. Γενικά περνούσαμε χρόνο μαζί, ξεκουραστήκαμε, κάναμε βόλτες με τα σκυλάκια μας, γυμναστήκαμε, μαγειρέψαμε τραγουδήσαμε… Δεν φοβήθηκα ότι αυτό μπορεί να μας φθείρει – αντίθετα, όπως σου είπα, μας «έδεσε» περισσότερο.

Ήταν αυτό μία… πρόβα για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και να συγκατοικήσετε;

Θεωρώ ότι για να προχωρήσει μία σχέση δεν χρειάζεται καμία πρόβα! Απλά την ζεις και εκείνη έχει τον τρόπο να σε πάει όπου θέλει να σε πάει…

Μπορούμε να σε χαρακτηρίσουμε… χαμαιλέοντα καθώς κάνεις πολύ συχνά αλλαγές στο look σου, τολμώντας να πειραματιστείς με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών σου. Ποιό από όσα έχεις κάνει είναι το αγαπημένο σου;

Τα αγαπώ όλα! (χαχα)

Πώς διατηρείς τη σιλουέτα σου και ποια beauty tips ακολουθείς καθημερινά;

Προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι, είτε κάνοντας αερόβια, είτε με το χορό. Φυσικά, δεν λείπουν κάποιες «ατασθαλίες», ειδικά όταν πρόκειται για πίτσα! Δεν έχω κάποια συγκεκριμένα beauty tips. Γενικά, φροντίζω και περιποιούμαι το πρόσωπο και το σώμα μου, π.χ. να ενυδατώνω καθημερινά την επιδερμίδα μου ή να είμαι make-up free όταν δεν έχω κάποια επαγγελματική υποχρέωση.

 Υπάρχει κάποιο όνειρο που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα; Και αν ναι ποιο είναι αυτό; Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια από τώρα;

Όνειρα υπάρχουν πολλά – όλοι μας έχουμε εξάλλου! Ωστόσο, προτιμώ να ζω το τώρα και, όσο για το μέλλον, εύχομαι να συνεχίσω να κάνω πράγματα που αγαπώ και με γεμίζουν, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top