Με καθημερινό μαγκαζίνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha!

Το κανάλι «σύστησε» τη νέα του παρουσιάστρια στους δημοσιογράφους

Έτσι ανακοίνωσε το κανάλι τη μεταγραφή της

Είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» με την τηλεόραση του Alpha, κι από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τη βλέπουμε σε καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή. Όχι στη θέση της Ελένης Μενεγάκη όπως η ίδια ξεκαθάρισε.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας δείχνει τον κήπο του σπιτιού τους με τον Snik

Το απόγευμα της Πέμπτης, τα στελέχη του Alpha υποδέχθηκαν τους δημοσιογράφους στον κήπο του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι, προκειμένου η πρώην Σταρ Ελλάς να μιλήσει για το καινούργιο της αυτό επαγγελματικό βήμα μετά το GNTM.

Η νέα παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την καθημερινή, ζωντανή εκπομπή της οποίας θα ηγείται, εξέφρασε τον σεβασμό της στο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον ράπερ Snik, τον οποίο αποκάλεσε... ντροπαλό!

Χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ώρα που θα τη βλέπουμε στη μικρή μας οθόνη, θα είναι μία δίωρη, ψυχαγωγική εκπομπή που θα απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες. Άγνωστος παραμένει κι ο τίτλος της, ωστόσο -όπως ξεκαθάρισε- δε θα είναι το μικρό της όνομα, όπως έχει ακουστεί. 

Όταν ρωτήθηκε για το αν πρόκειται να αναλάβει τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη, τόνισε το πόσο θαυμάζει την Ελένη αλλά και την ιστορία της στην τηλεόραση, ωστόσο δεν πρόκειται να πάρει τη θέση κανενός. 

Ηλιάνα: Η αντίδρασή της όταν «τσάκωσε» τον Snik στο pc τα ξημερώματα!

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον λόγο που στις αρχές δε μιλούσε για τον σύντροφό της, τον γνωστό ράπερ Snik, απάντησε. «Μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Τα μοιράζομαι. Όταν ξεκινάς και βγαίνεις στο προσκήνιο και ένα project πάει τόσο καλά, θέλουν όλοι να μάθουν για σένα. Είναι πολύ ευχάριστο και τιμητικό. Αλλά προσπαθείς και εσύ να προφυλάξεις ό,τι μπορείς. Να κρατήσεις τα κομμάτια του εαυτού σου σωστά, για να μην αλλάξεις… Εγώ αυτό προσπάθησα να κάνω. Τώρα που είμαι σίγουρη και είμαι καλά και αισθάνομαι ήρεμη, είμαι πιο άνετη να μιλήσω για τα πάντα. Η διασημότητα δεν με άλλαξε. Είμαι πολύ ζεστός άνθρωπος, όπου πάω με χαιρετάνε και χαιρετάω. Είμαι ευχάριστη με όλους».

Όπως έλεγε και η φωτογραφία της Ηλιάνας που έκανε γνωστή τη «μετακίνησή» της στον Alpha, η ώρα έφτασε για εκείνη να ηγηθεί τηλεοπτικής εκπομπής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top