Γιάννης Γρόσης:Η συνεργασία με τον Θεοφάνους και τα χρήματα απ'το X-Factor

Ο νικητής του «X Factor» μίλησε για όλα στο star.gr

Ο Γιάννης Γρόσης ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που κυνηγούν τα όνειρά τους και προσπαθούν να τα πραγματοποιήσουν.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η απόφασή του να φύγει από το Μόναχο της Γερμανίας, όπου μετανάστευσε με την οικογένειά του από το Κιλκίς και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ακολουθήσει το όνειρό του... το τραγούδι.

Έτσι αποφασίζει να πάρει μέρος στο «X- Factor». Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να «μαγέψει» με τη φωνή του κριτές και κοινό και να κερδίσει την πρώτη θέση στο μουσικό talent show και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Platinum.

Γιάννης Γρόσης: Ο μεγάλος νικητής του X- Factor 2019

Πριν από λίγο καιρό έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με ένα «φρέσκο» λαϊκό τραγούδι που έχει τίτλο «Ξέρει Κανείς» που έχει την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και του στιχουργού Θάνου Παπανικολάου.

Ο Γιάννης Γρόσης στην πρώτη του γραπτή συνέντευξη μετά το talent show, μίλησε στο star.gr για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον μέντορά του Χρήστο Μάστορα, για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για το πώς βίωσε το lockdown στο Μόναχο.


Πώς ένιωσες τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι είσαι ο νικητής του «X Factor»; Το είχες φανταστεί όταν ξεκινούσες στο talent show;

Δεν το είχα φανταστεί, αλλά σίγουρα το ήθελα πολύ! Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι τόσο έντονα, που δεν μπορώ να τα περιγράψω, δεν σου κρύβω ότι χρειάστηκε κάποιες ημέρες για να καταλάβω τι είχε συμβεί! Άλλωστε, δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου σε τηλεοπτικό παιχνίδι.

Ποια στιγμή από την πορεία σου στο «X Factor» θυμάσαι πιο έντονα, ποια ανάμνηση θα κρατάς για πάντα και ποια στιγμή θες να ξεχάσεις;

Σημαντικός σταθμός στο παιχνίδι υπήρξε για εμένα το πρώτο live και η πρόταση του κυρίου Γιώργου Θεοφάνους να τον ακολουθήσω στις εμφανίσεις του στο «Cash»! Σίγουρα σαν «κόρη οφθαλμού» κρατάω την εικόνα μου με το βραβείο στα χέρια και όλους τους φίλους μου δίπλα μου. Τώρα, αν έπρεπε κάτι να ξεχάσω, αυτό ίσως ήταν τα εξουθενωτικά ωράρια που είχαμε στο στούντιο αλλά ήταν τόσο δημιουργικές αυτές οι στιγμές που όλα καλά και πάλι!

Τι έκανες με το χρηματικό έπαθλο;

Χμμμ… η αλήθεια είναι ότι… τίποτα ακόμη! Μόλις το λάβω, έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου!

Πρόσφατα έκανες το δισκογραφικό σου ντεμπούτο, με το «Ξέρει Κανείς», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου. Μίλησέ μου γι' αυτό.

Πραγματικά είναι ένα κομμάτι που το ένιωσα από την πρώτη στιγμή σαν βίωμά μου. Είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι από δύο τεράστιους δημιουργούς, τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Θάνο Παπανικολάου και νιώθω ευγνώμων και τυχερός! Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και την ανταπόκριση του κόσμου, που το έχει αγαπήσει και δουλεύουμε για τις μετέπειτα κινήσεις!

Πώς είναι να συνεργάζεσαι στο studio με τον Γιώργο Θεοφάνους, έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες;

Ο κύριος Θεοφάνους ήταν σχολείο για εμένα ακόμη και πριν την γνωριμία μας… Όλοι όσοι αγαπάμε τη μουσική αγαπάμε και «μελετάμε» τον Γιώργο Θεοφάνους και τις δημιουργίες του. Με βοηθάει πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι δίπλα του και προσπαθώ να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ.

Κατά τη διάρκεια του «X Factor» ο Γιώργος Θεοφάνους σου πρότεινε να συνεργαστείτε και στις live εμφανίσεις του. Πώς ήταν η επί σκηνής συνεργασία σας;

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, ήταν πραγματικά μοναδική στιγμή! Η συνεργασία επι σκηνής με κάποιον που θαυμάζεις μόνο χαρά σε γεμίζει! Επιπλέον ήταν φανταστικά όλα διότι είμασταν με όλα τα παιδιά μια μεγάλη παρέα!

Πώς είναι σήμερα η σχέση σου με τον μέντορά σου στο talent show, τον Χρήστο Μάστορα; Έχετε κρατήσει επαφές; Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έδωσε και την κρατάς φυλαχτό;

Ο Χρήστος Μάστορας εκτός από ένας πετυχημένος καλλιτέχνης είναι και ένα εξαιρετικό παιδί, πολύ ευγενικός και πλακατζής! Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που σίγουρα τους θες φίλους σου! Φυσικά και έχουμε κρατήσει επαφές και θυμάμαι πάντα την συμβουλή του: να κρατάω χαμηλά το κεφάλι και να δουλεύω με όλες μου τις δυνάμεις!

Η οικογένειά σου ζει στο Μόναχο. Πού σε βρήκε το lockdown λόγω της πανδημίας και πώς βίωσες την περίοδο της καραντίνας;

Το lockdown με βρήκε στο Μόναχο, δίπλα στην οικογένεια μου! Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο, εύχομαι να είναι περαστικό όλο αυτό, να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές και να υπάρχει υγεία και αγάπη!

Καθώς τα live έχουν «παγώσει» λόγω των περιοριστικών μέτρων, πώς επηρεάζεται ένας καλλιτέχνης και, μάλιστα, πρωτοεμφανιζόμενος όπως εσύ;

Είναι περίεργα τα συναισθήματα!!! Νιώθεις πως θέλεις να πετάξεις αλλά βρίσκεσαι μέσα σε κλουβί. Υπομονή κάνουμε και ελπίζουμε να επιστρέψουμε όλοι στα «όνειρα» μας!

 Με ποιους Έλληνες καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς;

Αγαπώ αρκετούς μεγάλους καλλιτέχνες! Δε θέλω να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένο, ελπίζω να πραγματοποιηθούν τα όνειρα μου και να βρεθώ δίπλα τους!

Ποια τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια; Υπάρχει κάτι που έχεις προγραμματίσει, όπως για παράδειγμα live εμφανίσεις το καλοκαίρι και περιμένεις να δεις τις εξελίξεις;

Πριν την καραντίνα υπήρχαν πολλά και δημιουργικά σχέδια για Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και για όλη την Ελλάδα. Τώρα είμαστε σε αναμονή και ελπίζουμε για το καλύτερο!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top