Κατσαβού:Τι είπε για την περιουσία του Βουτσά μετά τις δηλώσεις της Σάντρας

''Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό'', είπε η χήρα του Κώστα Βουτσά

Την άποψή της για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά εξέφρασε η Αλίκη Κατσαβού μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», η κόρη του, Σάντρα.

Η Σάντρα Βουτσά προειδοποιεί: «Όποιος το σκεφτεί θα είναι πολύ γελασμένος»


«Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι», δήλωσε η Σάντρα Βουτσά.

Σάντρα Βουτσά: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση για την περιουσία του πατέρα της

Η χήρα του σπουδαίου ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους ξεκαθάρισε τα πράγματα σε ότι αφορά την περιουσία του «αιώνιου έφηβου» του ελληνικού κινηματογράφου σημειώνοντας: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και δεμένες και λείπει η μία στην άλλη και η πανδημία μας έκανε να χαθούμε για λίγο. Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά… Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν και εγώ αυτά τα πράγματα δε θέλω να τα κάνω δημόσια… Είμαστε καλές γυναίκες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά έξω από τα φώτα της δημοσιότητας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top