Πρώην συνεργάτιδά της: «H Μενεγάκη θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ»

Όσα είπε για το τηλεοπτικό… φαινόμενο!

Δείτε την πρόσφατη επίσκεψη της Κατερίνας Ζαρίφη στην Ελένη

Δεν είναι λίγοι οι πρώην και νυν συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη που θυμούνται τη συνεργασία που είχαν με τη «βασίλισσα» της TV.

Η απίστευτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη όταν είδε την Κατερίνα Ζαρίφη!

Το αυτό έκανε και η Κατερίνα Ζαρίφη που για πολλά χρόνια στάθηκε στο πλευρό της Ελένης και μάλιστα τη βοήθησε να αναδειχθεί.

Ζαρίφη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της-Η βοήθεια της Μενεγάκη

Μιλώντας στην εφημερίδα «Secret» η παρουσιάστρια και -πλέον- ηθοποιός ανέφερε: «Αυτές τις μέρες μίλησα πολύ γι’ αυτήν… Τη δική μου Ελένη. Και είναι ενδεικτικό ότι, λέγοντας Ελένη, δεν χρειάζεται να πω Μενεγάκη. Γιατί η Ελένη έγινε για το κοινό σήμα κατατεθέν. Γι’ αυτό και η προσωρινή παύση της έριξε το σύστημα. Εγώ έζησα μαζί της τα πάντα. Φωτεινά, πιο σκοτεινά, χαμογελαστά, δακρύβρεχτα, όλα. Όμως, αυτό που πάντα λέω είναι ότι είναι δύσκολο να αναδειχθείς δίπλα σε ένα τόσο λαμπερό πλάσμα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν είναι ιδιαιτέρως γενναιόδωρο και η Ελένη ήταν. Σε άφηνε να πάρεις χώρο και χρόνο και ήξερε να σου βγάζει πράγματα που γίνονταν μετά χαρακτηριστικά σου. Είναι η πιο ξεχωριστή τηλεοπτική περίπτωση και θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ σε σχέση με την ψυχαγωγία. Εγώ θα την ευχαριστώ πάντα και θα κρατάω στη μνήμη μου τις βραδιές μακριά από τα φώτα, τα κρασάκια μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top