Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο

Πολύ κοντινό της πρόσωπο υποβλήθηκε σε επέμβαση

Το δείπνο που ετοίμασε ο σύντροφός της ηθοποιού Μιχάλης Χατζαντωνάς εν μέσω καραντίνας

Λύθηκε το… μυστήριο γύρω από τις αναρτήσεις της Ζέτας Δούκα από νοσοκομείο της Αθήνας το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Πρωτομαγιά στο νοσοκομείο για τη Ζέτα Δούκα

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από το Instagram το μεσημέρι της Τρίτης, ότι η μαμά της που έκανε καρδιοχειρουργική επέμβαση, είναι πολύ καλά στην υγεία της και πήρε σήμερα εξιτήριο.

Μάλιστα, ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου μέσα από το μακροσκελές κείμενό της.

Δείτε πώς πέρασε στην ονομαστική της γιορτή η Ζέτα Δούκα

«ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο! Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή... Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν! Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων (πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα! Έπειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε... Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες. Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη ,που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με...πατρική αγάπη , σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Δούκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο! Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή... Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν! Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων ( πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα! Επειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε... Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες. Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη ,που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με...πατρική αγάπη , σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα! ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top