Μπότση: «Ήμουν κρυμμένη όταν ήμουν έγκυος»-Αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Πρώτη φορά μίλησε η ηθοποιός για την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Η Τζένη Μπότση μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο της εγκυμοσύνης στον Φώτη Σεργουλόπουλο σε μία αποκαλυπτική συζήτηση στο «Σημείο συνάντησης» στην ΕΡΤ.

Η ηθοποιός μίλησε για όλα, ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Στο σενάριο έγραψαν τυχαία πως μένω έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν πήρα το σενάριο. Το διαβάζω και λέω στον Αλέξανδρο "γράφουν ότι είμαι έγκυος". Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα!», ανέφερε η Τζένη Μπότση και συμπλήρωσε:

«Ήμουν κρατημένη λίγο στο γύρισμα. Ακόμα και σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να κλωτσάω, το έκανα προσεκτικά, σχεδόν χορογραφία».

Τζένη Μπότση: H φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της!

Η ίδια διηγήθηκε πως μέσα στο γύρισμα αποκάλυψε πρώτη φορά πως είναι έγκυος στον ενδυματολόγο της σειράς αφού πλέον δεν της έκαναν τα ρούχα που είχε ήδη φορέσει σε προηγούμενα γυρίσματα και έπρεπε να ολοκληρώσει τις σκηνές.

«Με έπιασαν τα κλάματα στο καμαρίνι γιατί δεν έμπαιναν τα ρούχα ούτε για πλάκα!», είπε και εξήγησε πως εκείνος τη βοήθησε αφού της πήγε όλα τα ρούχα ξανά σε μεγαλύτερο νούμερο, ενώ όλα κύλησαν ομαλά ενημερώνοντας μόνο τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό της σειράς.

«Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε», τόνισε.

Ακόμα, αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα που θα πάρει η μικρή, λέγοντας: «Ονόμασα την κόρη μου Αλίκη. Ο Μιχάλης Μαρίνος μου είπε πως έκανα το όνομα του Φίνου πραγματικότητα. Μια Τζένη και μια Αλίκη μαζί. Εκεί το συνειδητοποίησα. Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από «Α» και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με «Α» . Και ήταν κάτι που το ήθελε. Και επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας. Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου. Οπότε γιορτάζουν όλες μαζί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top