Γνωστή τραγουδίστρια: «Έχω ξαναβιώσει lockdown… δεν είχαμε ούτε φαγητό!»

Είναι η τρίτη της φορά σε καραντίνα

Μέσω skype βγήκε την Παρασκευή στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινα η Τάμτα, κάνοντας μία αποκάλυψη που μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε.

Τάμτα: Οι pillow challenge εμφανίσεις της πραγματικά «τα σπάνε»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το πώς περνάει στην καραντίνα, λέγοντας ότι έχει βιώσει δύο φορές σε μικρότερη ηλικία παρόμοια κατάσταση στη χώρα καταγωγής της, τη Γεωργία. Όμως τότε τα πράγματα για εκείνη ήταν πολύ διαφορετικά, πολύ πιο δύσκολα!

Τάμτα: Το video clip στον κήπο του σπιτιού της

«Είχα περάσει κάτι παρόμοιο τρεις φορές. Νομίζω το ’89 και το ’90 κάτι αν δεν κάνω λάθος. Μικρή ήμουν, αλλά το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Για πολεμικούς λόγους, όχι για πανδημία, αλλά ήταν lockdown τελείως έξω. Ήταν στρατός έξω και δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε καθόλου. Νιώθω πολύ τυχερή όμως τώρα, γιατί οι συνθήκες της τότε εποχής στη Γεωργία ήταν πολύ δύσκολες, γιατί μαζί με το lockdown δεν είχαμε ούτε φαγητό και ούτε ρεύμα! Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, οπότε τώρα νιώθω πολύ τυχερή που τώρα το περνάω υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες. Αν και δεν περίμενα ποτέ ότι θα το περνούσα για τρίτη φορά αυτό. Έτσι είναι η ζωή», εξομολογήθηκε η ποπ σταρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top