Γουλιελμίνο:«Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που προσπαθεί να σπάσει την καραντίνα»

Η ανησυχία των Ιταλών λόγω του Πάσχα των καθολικών

Το κλίμα που επικρατεί στην Ιταλία μετέφερε για ακόμα μία φορά η Χριστίνα Γουλιελμίνο μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Χριστίνα Γουλιελμίνο: Μετέφερε -ξανά- το κλίμα που επικρατεί στη Β. Ιταλία!

Η ηθοποιός δήλωσε πως η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας ανησυχεί μήπως οι Ιταλοί «σπάσουν» την καραντίνα με αφορμή το Πάσχα των Καθολικών.

«Τώρα είναι το κομμάτι το δύσκολο εδώ γιατί ακόμα δεν τελείωσε και τώρα είναι πραγματικά η στιγμή λίγο πιο βαριά. Η στιγμή που πρέπει να αντέξουμε ακόμα πιο πολύ. Πριν λέγαμε να μείνουμε σπίτι, τώρα λέμε να μείνουμε σπίτι αλλά και να αντέξουμε γιατί τώρα θα αλλάξουν όλα τα παιχνίδια. Δηλαδή εάν αντέξουμε θα μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια λύση πραγματική. Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα», είπε η Χριστίνα Γουλιελμίνο.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην Ιταλία, λόγω του κορωνοϊού κάποιοι δεν ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών της χώρας.

«Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί αν φύγει και να πάει κάπου. Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση. Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top