Για πρώτη φορά μπαμπάς Έλληνας τραγουδιστής: Κάναμε πάνω από 6 εξωσωματικές

Μετά από 11 χρόνια γάμου

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Γιάννης Τάσσιος, αφού το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του έγινε πραγματικότητα.

Στις 19 Μαρτίου ο γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Το ζευγάρι είναι 11 χρόνια παντρεμένο και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί κάνοντας πάνω από έξι εξωσωματικές.

Γιάννης Τάσσιος/ φωτογραφία NDP

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τελικά κατάφερα να γίνω πατέρας. Τα περισσότερα ζευγάρια που περνούν κάτι τέτοιο καταλαβαίνουν πως είναι ψυχοφθόρο, ιδιαίτερα για τη γυναίκα. Εγώ το έζησα πολύ μαζί με τη γυναίκα μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο να θέλει να κάνει ένας άνθρωπος παιδί και να μη μπορεί. Όσο μπορούσα τη στήριζα για να τα καταφέρουμε. Και τελικά τα καταφέραμε. Το παιδί δεν το έχει δει κανείς συγγενείς ακόμη», είπε αρχικά στο Happy Day.

Λόγω της καραντίνας ο Γιάννης Τάσσιος ήταν ο μοναδικός που πήγε στο μαιευτήριο και περιέγραψε πώς ένιωσε όταν κράτησε στην αγκαλιά του τον μπέμπη, ενώ έστειλε και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε εκείνα τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί.
«Την ώρα που πήρα το μωρό στα χέρια μου, μού κόπηκαν τα πόδια, ήταν ένα όνειρο ζωής. Θέλω να δώσω κουράγιο σε όλες που θέλουν να γίνουν μανούλες. Κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες και ο Θεός μας το έδωσε το παιδί. Να μην έχουν άγχος. Κάναμε πάνω από έξι προσπάθειες εξωσωματικής».
    

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top