Μιμή Ντενίση: «Ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες»

Η έκκληση της για τις ημέρες του Πάσχα

Δεν είναι λίγες οι φορές  που η Μιμή Ντενίση έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με την καραντίνα, μεταφέροντας ταυτόχρονα μηνύματα αισιοδοξίας

Η ίδια μάλιστα κάνει έκκληση σε όλους του Έλληνες, να μην «ξεμυαλιστούν» λόγω του Πάσχα, μιας κι έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα, και να μείνουν στο σπίτι μέχρι να περάσουν τα δύσκολα.

Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση - Τι συνέβη;

«Ο καιρός μπορεί να φτιάξει. Το Πάσχα έρχεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεμυαλιστούμε και βλέπω ήδη αρκετές παραβάσεις. Δεν πρέπει όμως. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι με τα ενδιαφέροντά μας, με τους δικούς μας, με ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να κάνει ο καθένας. Γιατί αν βγούμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα καταστραφεί. Προσπαθούν να μας το πουν με χίλιους τρόπους για να μην παρασυρόμαστε», είπε σε βίντεο που πόσταρε στο Instagram.

Μιμή Ντενίση για κορωνοϊό: «Ίσως είναι εκδίκηση της φύσης»

«Έλληνες είμαστε. Είμαστε έξυπνοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε πολύ, οικογένεια, φίλους, κοινωνικές συναναστροφές. Για να τα ξαναβρούμε όλα αυτά, πρέπει λίγο να ζοριστούμε, για λίγο ακόμη. Για αυτό σας παρακαλώ, ας μείνουμε όλοι μέσα κι ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες που στα δύσκολα πάντα νικούν» συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top