Μιμή Ντενίση για κορωνοϊό: «Ίσως είναι εκδίκηση της φύσης»

Πώς περνάει η ίδια την πανδημία

Τη Μιμή Ντενίση φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της, όπου -φυσικά- συνομίλησαν για όσα ζούμε εξαιτίας με τον κορωνοϊό.

Μιμή Ντενίση: Το ξέσπασμά της για όσους «σπάνε» την καραντίνα  

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε παλιότερες επιδημίες που κόστισαν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε και τη δική της εξήγηση για όσα συμβαίνουν. «Ίσως είναι μια απάντηση, μια εκδίκηση της φύσης» είπε.

«Όταν οι άνθρωποι δημιουργούν πολέμους και τώρα επί 20 χρόνια σχεδόν είχαμε πολέμους στη Μέση Ανατολή, στο Αφγανιστάν, εμπλοκές των Μεγάλων Δυνάμεων για τα πετρέλαια κλπ. Η φύση είναι σαν να σου λέει είμαι πολύ πιο δυνατή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η παρέμβαση του ανθρώπου στη φύση έφτασε σε τέτοιο υπερβολικό βαθμό που δεν μπορεί να μην έχει αντίδραση», ενώ παράλληλα επεσήμανε πως είναι χρέος όλων μας να επιστήσουμε την προσοχή σε ηλικιωμένους και νεότερους, ώστε να πάρουν στα σοβαρά την επιδημία, λέγοντας πως και η ίδια έκανε ακριβώς το ίδιο στην κόρη της, που δεν είχε πειστεί στις αρχές για την κρισιμότητα της κατάστασης.

Μιμή Ντενίση: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση;

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως το μέλλον δε θα μας βρει τους ίδιους, καθώς οι εμπειρίες του τώρα θα διαμορφώσουν όλον τον κόσμο αναλόγως, και ζωή μας θα είναι αρκετά διαφορετική από ό,τι την ξέρουμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top