Το ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση - Τι συνέβη;

«Ας μην τα αντικαταστήσουμε όλα με το Internet»

Μιμή Ντενίση για κορωνοϊό: «Ίσως είναι εκδίκηση της φύσης»

Δεν είναι λίγες οι παραστάσεις που προβάλλονται μέσω Διαδικτύου, προκειμένου να διασκεδάσουν τον κόσμο που βρίσκεται σε καραντίνα.

Μιμή Ντενίση: Το ξέσπασμά της για όσους «σπάνε» την καραντίνα  

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τη Μιμή Ντενίση, που εξέφρασε την έντονη αντίθεσή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ντενίση για Βουτσά: Νόμιζα πως μας έκανε πλάκα. Δεν περίμενα να πεθάνει

«Μια μεγάλη κουβέντα βλέπω έχει αρχίσει στα ΜΜΕ για το αν πρέπει να παίζονται οι παραστάσεις διαδικτυακά. Εγώ λοιπόν λέω όχι. Καταλαβαίνω πως πολλοί θέλουν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο αλλά υπάρχουν ατελείωτες σειρές κ ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα φυσικά κ καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Η μαγεία του θεάτρου έχει να κάνει με την σχέση ηθοποιού θεατή.. οι παραστάσεις δεν δείχνουν ποτέ καλές έτσι όπως γυριζονται.ειναι άλλα τα φώτα του θεάτρου άλλο το παίξιμο άλλο το timing. Θα πρεπε κατ εμε αν ειναι να παιχτούν διαδικτυακά να εχουν γυριστεί ειδικά… κινηματογραφικά κ επιπλεον ειναι άδικο για τους ηθοποιούς του θεάτρου..είναι που είναι τόσο δύσκολο κ επισφαλές σαν επάγγελμα μην το αποτελειώσουμε!! Κ επίσης βλέπω ανησυχητικά φαινομενα πειρατειας..οπως αυτο που εγινε με την Ευτυχια..Κ καποιοι το υπερασπίζονται κιολας!!! Τα πνευματικα δικαιώματα πρεπει να μάθουμε να τα σεβόμαστε σ αυτήν την χωρα.οπως κ ολους τους καλλιτεχνες κ παραγωγούς που πασχίζουν για ένα ψηλό επίπεδο σε εποχες τοσο δυσκολες!! Ας μην τ αντικαταστήσουμε όλα με το internet» έγραψε η μεγάλη κυρία του θεάτρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top