Ντενίση για Βουτσά: Νόμιζα πως μας έκανε πλάκα. Δεν περίμενα να πεθάνει

«Μας είχε πείσει ότι δε θα πεθάνει», είπε η ηθοποιός

Ο Κώστας Βουτσάς και η Μιμή Ντενίση ήταν για πάρα πολλά χρόνια συνεργάτες και φίλοι.

Θλίψη και απέραντη σιωπή στο στερνό «αντίο» στον Κώστα Βουτσά

Η ηθοποιός έφτασε πολύ νωρίς στη Μητρόπολη Αθηνών για να πει και εκείνη με τη σειρά της το δικό της «αντίο» στον γελαστό άνθρωπο.
Ωστόσο,  δεν κατάφερε να κρύψει τη θλίψη της μιλώντας στους δημοσιογράφους για τον Κώστα Βουτσά που από τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02) βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων.

Μιμή Ντενίση/ φωτογραφία NDP

«Δεν περίμενα ότι θα πεθάνει. Μας είχε πείσει ότι δε θα πεθάνει. Μας είχε πείσει ότι δε θα φύγει. Παρ’ όλο που τον είδα και τις τελευταίες ημέρες για μένα ήταν κάτι το απίστευτο όταν έμαθα ότι «έφυγε». Νόμιζα ότι μας έκανε πλάκα. Γιατί πάντα μου έλεγε ‘’εγώ δε θα πεθάνω. Θα ζήσω μέχρι 110 χρονών’’. Είχε πολλή ζωή μέσα του ακόμα, ήθελε να ζήσει και δεν ήταν τόσο σημαντικά τα αίτια για να «φύγει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίζει. «Τι τον ξεχώριζε; Η γενναιοδωρία γιατί έτσι ήταν σαν άνθρωπος. Ηθοποιούς μεγάλους, είχαμε, έχουμε και θα έχουμε πάντα. Φυσικά ήταν από τους μεγαλύτερους ηθοποιού που είχαμε ποτέ αλλά δεν τον έκανε ξεχωριστό αυτό αλλά η γενναιοδωρία του, η καλοσύνη του. Το ότι έμεινε ένα απλό προσφυγόπουλο πάντα, κοντά στον απλό κόσμο χωρίς καμία κακία ποτέ, χωρίς τίποτα το δεύτερο. Εγώ τον λάτρευα. Το ξέρετε, τι να σας πω; Ήμασταν μαζί έντεκα χρόνια, κάθε μέρα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top