Χάρης Χριστόπουλος - Anita Brand: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Το αποκάλυψαν οι ίδιοι σήμερα το πρωί

Τις φήμες που «φούντωναν» όλο κι περισσότερο ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, επιβεβαίωσαν σήμερα το πρωί ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του, Anita Brand!

To ζευγάρι, αποκάλυψε «ζωντανά» από το σπίτι του στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο «Happy Day» ότι σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία γιατί είναι κάτι που οι δυο τους ήθελαν καιρό .

Χάρης Χριστόπουλος: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά;

Μάλιστα, εν μέσω πανδημία, ο Χάρης Χριστόπουλος, θα μείνει εκτός «Happy Day» για το επόμενο διάστημα για προληπτικούς λόγους.

«Η Αnita είναι τους τελευταίους τρεις μήνες μέσα στο σπίτι, δεν έχει βγει καθόλου. Το Αννιτάκι μας είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί» είπε τρισευτυχισμένος ο γνωστός φωτογράφος.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά» είπε, μεταξύ άλλων, η μέλλουσα μανούλα, ενώ ούτε εκείνη ούτε ο Χάρης δε θέλησαν ν’ αποκαλύψουν το φύλλο του μωρού, παρόλο που το γνωρίζουν!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top