Το συγκινητικό μήνυμα της Λάουρα Νάργες για την οικογένειά της στη Γερμανία

Ανυπομονεί να τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης!

Όταν η Λάουρα διασκέδασε στο ίδιο μαγαζί με τον πρώην σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο

Παρότι παραμένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι της και κάνει τις ραδιοφωνικές της εκπομπές από εκεί, δε χάνει την αισιοδοξία της.

Η Λάουρα Νάργες επικοινωνεί καθημερινά με την οικογένειά της στη Γερμανία κι ανυπομονεί να τελειώσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού για να τους συναντήσει και πάλι.

Λάουρα Νάργες: Η εξομολόγηση για τη δερματοπάθεια που αντιμετωπίζει

«Το μυαλό μου είναι (ούτως ή άλλως) στην οικογένειά μου και στους φίλους μου στην Γερμανία, πόσο μάλλον τώρα. Τη φωτογραφία αυτή την τραβήξαμε με τα ανιψάκια μου πέρυσι το καλοκαίρι στις διακοπές μας, σήμερα που μιλήσαμε πάλι στο facetime (διότι όλο τον χρόνο έτσι επικοινωνούμε, η αδελφή μου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και η επικοινωνία μου με τα μικρά είναι απλά μοναδική) καταλαβαίνω το πόσο μεγάλωσαν μέσα σε λίγους μόνο μήνες», έγραψε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Είναι μόνη ή όχι; Η Λάουρα Νάργες μίλησε για την προσωπική της ζωή

«Ο χρόνος περνάει. Να είστε εδώ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα» συμπλήρωσε στη φωτογραφία που πόσταρε με τα ανιψάκια της στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το μυαλό μου είναι (ούτως ή άλλως) στην οικογένειά μου και στους φίλους μου στην Γερμανία, πόσο μάλλον τώρα 🙏🏻 Την φωτογραφία αυτή την τραβήξαμε με τα ανηψάκια μου πέρυσι το καλοκαίρι στις διακοπές μας, σήμερα που μιλήσαμε πάλι στο facetime (διότι όλο τον χρόνο έτσι επικοινωνούμε, η αδελφή μου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και η επικοινωνία μου με τα μικρά είναι απλά μοναδική) καταλαβαίνω το πόσο μεγάλωσαν μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Time flies guys... Be there for your beloved ones 🖤 ___________________________________________<3 #menoumespiti #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top