Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε το παραμυθένιο δωμάτιο της κόρης της

Η τρυφερή μανούλα έχει φροντίσει για όλα!

Αδιαμφισβήτητα διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επαγγελματικά, η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει την εκπομπή «Μεσάνυχτα», ενώ κάθε πρωί την ακούμε στον «Δρόμος 89,8» μαζί με τον Νικόλα Ράπτη.

Η παρουσιάστρια είναι λογικό να τα πηγαίνει τόσο καλά στα επαγγελματικά της, αφού βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία κοντά στη μονάκριβη κόρη της και τον αγαπημένο της σύζυγο, Θοδωρή Μαροσούλη. 

Η τρυφερή μανούλα μάλιστα, δε σταματά τα παιχνίδια μαζί με την μικρούλα της, ενώ έχει φροντίσει να έχει η Αλεξάνδρα, το πιο παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο.

Ως fan των social media, η ‘’Nonoram’’, όπως ονομάζεται στο Instagram, μοιράζεται με τους followers της συχνά πυκνά στιγμές από την καθημερινότητά της με την μικρή της πριγκίπισσα. 

Αυτή τη φορά, ωστόσο, αποφάσισε να αναρτήσει στα Instastories της ένα βίντεο και μία φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της Αλεξάνδρας. Όπως φαίνεται, στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας, στο δωμάτιο της 2χρονης κόρης της κυριαρχεί το ανοιχτόχρωμο ξύλο. Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η ροζ πινελιά. Έτσι, η Ελεονώρα πρόσθεσε ροζ κουρτίνες και ζεστό χαλί για να παίζει επάνω η μικρή Αλεξάνδρα.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top