Το Megxit εμπνέει τους Βρετανούς: Έγινε μενού σε εστιατόριο του Λονδίνου

Τι περιλαμβάνει το γεύμα-αφιέρωμα στον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

Δείτε στο video του Rutply πώς φτιάχνεται και σερβίρεται το μενού «Μegxit»

Εκτός από τα βρετανικά tabloids το #Megxit ενέπνευσε και Βρετανούς σεφ, οι οποίοι δημιούργησαν ένα μενού ειδικά «αφιερωμένο» στον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.

Βρετανία: Πουλάνε όσο όσο τα σουβενίρ Harry - Meghan!

Όπως θα δείτε και στο video του Ruptly, εστιατόριο στο Λονδίνο έχει επιλέξει μερικά από τα καλύτερα εδέσματα από την κουζίνα της Βρετανίας και του Καναδά, φτιάχνοντας ένα πλούσιο μενού.

Μετά το Brexit, το... #Megxit: Τι δουλειά θα κάνουν Harry και Meghan;

Οι λάτρεις του «ευ ζην» θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν τρώγοντας μία Dexter μπριζόλα 800 γραμμαρίων και 60 ημερών ωρίμανσης, καβούρι από τον Καναδά, σάντουιτς με τρούφες αλλά και ένα περιποιημένο γλυκό snickers σε μορφή μπάρας.

Το κόστος του «Megxit» μενού φτάνει περίπου τα 80 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο ως τα τέλη του μήνα στο εστιατόριο «M Threadneedle St» το οποίο βρίσκεται στο City του Λονδίνου, το οικονομικό κέντρο της πρωτεύουσας.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι που θα ήταν αστείο και όχι προσβλητικό. Λατρεύουμε τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ» δήλωσε ο διευθυντής του εστιατορίου στο Ruptly. 

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Θα περάσει μεγάλη κρίση ο γάμος Harry -Meghan»

Να σημειώσουμε ότι η παραίτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Παλάτι στις αρχές Ιανουαρίου.

Η απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, έδωσε «τροφή» για ολόκληρες εβδομάδες τόσο στους Βρετανούς όσο και στα διεθνή ΜΜΕ, ώστε να κάνουν εικασίες και προβλέψεις για το μέλλον του ζευγαριού μακριά από το Μπάκιγχαμ, ενώ δεν έλειψαν και τα σουβενίρ για τον Harry και τη Meghan που αποφάσισαν να ζήσουν σαν κοινοί θνητοί.

Όσο για το Megxit; Μετά το Brexit έγινε το πιο προσφιλές θέμα συζήτησης και νούμερο ένα trend στο Twitter.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top