Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα λεφτά να βγάλω τη μέρα»

Πώς από τη «Λάμψη» βρέθηκε στις «8 λέξεις»...

Έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ως ο αντικαταστάτης του Κώστα Σπυρόπουλου στον ρόλο του «Τίμου Δράκου», στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος μίλησε στους «Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για την πορεία που ακολούθησε μετά τη θρυλική καθημερινή σειρά. Οι προτάσεις που είχε δεν ήταν τόσες πολλές κι έτσι κατέληξε να κάνει πολλές δουλειές, όπως σε ξενοδοχείο, αλλά και σε μπαρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα οικονομικά του δεν ήταν και στα καλύτερά τους. «Δεν είχα προτάσεις και μου έλειπε η καθημερινότητα της πρωινής δουλειάς και κακά τα ψέματα είναι και το οικονομικό μέρος που καλύπτει αυτή η δουλειά. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές που έλεγα αν θα βγει η μέρα» εξομολογήθηκε.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τίμος Δράκος: Σε ποιον έστειλε… πακέτο;

Η πρόταση για το σίριαλ του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις» ήρθε αναπάντεχα μετά από μια συνέντευξη σε δημοσιογράφο. Μόλις ο Ανδρέας Γεωργίου, έμαθε από τον γνωστό του ότι πήρε συνέντευξη από τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο, έσπευσε να του κάνει την πρόταση για να συμμετέχει στην σειρά του.

Ο ίδιος χαρακτηρίζεται επιλεκτικός όσον αφορά τις δουλειές του, αλλά και τις γυναίκες… ενώ μίας σύντροφος που θα τον έκανε να «μυρίζει αλλιώς η ζωή» θα τον έκανε ευτυχισμένο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top