Ο πρίγκιπας Harry «προσγειώθηκε» στον Καναδά - Τα πρώτα πλάνα!

Με νυχτερινή πτήση από το Λονδίνο στο Βανκούβερ

Φαίνεται πως μετά το… deal που έκανε με τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο πρίγκιπας Harry ανυπομονεί να ξεκινήσει τη νέα του ζωή με τη Meghan Markle στον «παγωμένο» Καναδά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Harry ταξίδεψε το βράδυ της Δευτέρας με πτήση της British Airways -και όχι με ιδιωτικό αεροπλάνο- από το Χίθροου του Λονδίνου με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ. 

This is the end: Ο πρίγκιπας Harry έφτασε στον Καναδά!

Φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες τον απαθανάτισαν ντυμένο casual να κατεβαίνει από την πίσω σκάλα του Boeing 747 φορώντας ένα μπλε μπουφάν και τζιν παντελόνι και κρατώντας ένα σακίδιο στους ώμους τους. Φυσικά, μαζί του είχε δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Στάζει «φαρμάκι» ο πατέρας της Meghan: «Πετάει το όνειρο για τα λεφτά!»

Μετά την 10ωρη πτήση, ο πρίγκιπας Harry επιβιβάστηκε σε ένα μίνι βαν για να συνεχίσει το ταξίδι του κι έπειτα επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο της WestJet, όπως είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες και η Meghan Markle, προκειμένου να φτάσει στην έπαυλη των 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου διαμένει το ζευγάρι από τον περασμένο Νοέμβριο, μέχρι να μέχρι να βρει ένα μόνιμο κατάλυμα του επιπέδου του!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top