Στάζει «φαρμάκι» ο πατέρας της Meghan: «Πετάει το όνειρο για τα λεφτά!»

Η συνέντευξη του Thomas Markle ρίχνει λάδι στην φωτιά του... Megxit!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Thomas Markle στα αγγλικά

Ο ντόρος και η αναστάτωση που προκλήθηκε με την παραίτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τα βασιλικά καθήκοντα, δε θα μπορούσε να μείνουν ασχολίαστα από τον… λαλίστατο στα Μέσα πατέρα της, Thomas Markle.

«Με τη Meghan δεν είχαμε άλλη επιλογή!»: Ο Harry τοποθετήθηκε δημόσια

Μιλώντας στη βρετανική τηλεόραση και στα πλαίσια ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το Channel 5, ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ είπε με αυστηρότητα: «Είναι απογοητευτικό, επειδή είχε πραγματικά το όνειρο κάθε κοριτσιού. Κάθε κορίτσι θέλει να γίνει πριγκίπισσα και αυτή το απέκτησε και τώρα το πετάει, και φαίνεται πως το πετάει για τα χρήματα».

Μιλώντας για τον θεσμό της Μοναρχίας και τον τρόπο που τον αντιμετώπισε το διάσημο ζευγάρι είπε πως: «Είναι ένας από τους σπουδαιότερους και μακροβιότερους θεσμούς που υπήρξαν ποτέ. Τον καταστρέφουν, τον φτηναίνουν, τον κουρελιάζουν… Τον μετατρέπουν σε ένα Walmart (γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στις ΗΠΑ) με στέμμα. Είναι γελοίο, δε θα έπρεπε να το κάνουν».

H Ελισάβετ μίλησε: Χωρίς τίτλους και χρηματοδότηση Meghan και Harry!

Να θυμίσουμε πως μετά τις διάφορες δηλώσεις για την κόρη του όταν η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry έγινε γνωστή, η Meghan δεν προσκάλεσε τον πατέρα της στον γάμο της!

Μάλιστα, πατέρας και κόρη σύντομα θα κοντραριστούν στο δικαστήριο, λόγω της επιστολής με τον πατέρα της που δημοσίευσε η εφημερίδα «Mail on Sunday» λίγο πριν γίνει δούκισσα του Σάσεξ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top