Κάτια - GNTM: Στα μπουζούκια με τον νέο σύντροφο και το μονόπετρο του πρώην

Η Ταραμπάνκο φόρεσε κουκούλα για να κρυφτεί από τους φωτογράφους

Δείτε το βίντεο από τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο όσο ήταν στο GNTM να δήλωνε ότι θέλει να κάνει μεγάλη καριέρα στο modelling, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως προτεραιότητα έχει η προσωπική της ζωή.

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος/ φωτογραφία YouWeekly

Μετά το τέλος του τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς χώρισε από τον Γιάννη Χαλβατζή, αν και εκείνος της είχε κάνει πρόταση γάμου στον τελικό, γύρισε σελίδα και τώρα είναι ζευγάρι με τον life mentor Γιώργο Λάγιο.

GNTM -Κάτια: Ρομαντική απόδραση στις Άλπεις με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ελβετία και όταν επέστρεψε αποφάσισε να το «ρίξει» έξω. Το μοντέλο από την Ουκρανία και ο αγαπημένος της πήγαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Melisses, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν τα τρυφερά ενσταντανέ μεταξύ τους.

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος/ φωτογραφία YouWeekly

Οι δυο τους έδειχναν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τις πρώτες πρωινές ώρες αποχώρησαν από το μαγαζί. Τότε η Κάτια Ταραμπάνκο αντιλήφθηκε τους φωτογράφους και προσπαθούσε να τους αποφύγει φορώντας κουκούλα.

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος/ φωτογραφία YouWeekly

Η Κάτια, ο πρώην και το μονόπετρο: «Δεν τα κράταγα να βάλω βενζίνη;»

Όπως αναφέρει το περιοδικό YouWeekly,  όταν η Κάτια σήκωσε τα χέρια της διέκριναν το μονόπετρο που της προσέφερε ο  πρώην σύντροφός της, Γιάννης Χαλβατζής και το οποίο φοράει μέχρι σήμερα παρά τον χωρισμό τους.

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος/ φωτογραφία YouWeekly
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top