Η Κάτια, ο πρώην και το μονόπετρο: «Δεν τα κράταγα να βάλω βενζίνη;»

Δεν... κρατήθηκε και σχολίασε τη νικήτρια του GNTM

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε την Κάτια Ταραμπάνκο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM, αφού ο πρώην (πλέον) – νυν (τότε) σύντροφός της, Γιάννης Χαλβατζής, τής είχε κάνει πρόταση γάμου on camera! Η 22χρονη είχε μείνει άφωνη και δεν είχε δώσει κάποια απάντηση στον ‘’diastimovlaxo’’, όπως είναι το nickname του στα social media.

GNTM: Η στιγμή που ο πρώην σύντροφός της κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια!

Από εκείνη τη μέρα, πολλά έχουν αλλάξει στις ζωές του Γιάννη και της Κάτιας, αφού η σχέση τους έλαβε τέλος, με το μοντέλο να βρίσκει σχεδόν αμέσως νέο σύντροφο.

Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι συγγραφέας και ονομάζεται Γιώργος Λάγιος. Αυτές τις μέρες μάλιστα, οι δυο τους βρίσκονται σε ρομαντική απόδραση στις ελβετικές Άλπεις και κάνουν σκι.

GNTM -Κάτια: Ρομαντική απόδραση στις Άλπεις με τον νέο της σύντροφο

Σε ένα από τα Instastories της Κάτιας, η Soulaglamorous διέκρινε ένα μικρό μονόπετρο στο χέρι του μοντέλου. Έκανε το στιγμιότυπο  print screen, το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και προκάλεσε τον Γιάννη Χαλβατζή να απαντήσει στο αν το δαχτυλίδι που φορά η Κάτια στο χέρι της είναι εκείνο της τηλεοπτικής πρότασης γάμου.

 

Ο ‘’diastimovlaxos’’ απάντησε δημόσια και εντελώς ακομπλεξάριστος με ένα Instastory:

«Είναι αυτό δαχτυλίδι για diastimovlaxo μωρέ; Δεν τα κράταγα να βάλω βενζίνη στο ρέιντζ (Range Rover)…».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top