GNTM -Κάτια: Ρομαντική απόδραση στις Άλπεις με τον νέο της σύντροφο

Τι κάνει στο Άντερματ η νικήτρια του Greece's Next Top Model;

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2019, η οποία μοιράστηκε το μεγάλο έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Πολλά είναι εκείνα που άλλαξαν στη ζωή της Κάτιας μετά τον διαγωνισμό μόδας. Το μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία, είχε σχέση, χώρισε και τώρα έχει νέα σχέση! Να θυμίσουμε ότι ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι του GNTM, η Κάτια, είχε σχέση με τον επιχειρηματία Γιάννη Χαλβατζή, ο οποίος μάλιστα, της έκανε και πρόταση γάμου on camera. Μάταια όμως, μιας και την καρδιά της φαίνεται πως την έχει «κλέψει» άλλος.

GNTM: Η στιγμή που ο πρώην σύντροφός της κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια!

Η ίδια τώρα, με τον νέο της σύντροφό, Γιώργο Λάγιο, έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν σε έναν άκρως χειμερινό προορισμό, τις ελβετικές Άλπεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Lagios (@glagi0s) on

 

Η νικήτρια του GNTM μας ενημερώνει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για το πώς περνούν στο μαγευτικό μέρος. Στα Instastories, βλέπουμε την Κάτια να κάνει σκι ή τουλάχιστον, να προσπαθεί να κάνει σκι, αφού δεν είναι και το πιο απλό και εύκολο άθλημα, όμως παρά τις τούμπες που «έφαγε», λάμπει από ευτυχία, καθώς βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της.

Λίγο μετά μάλιστα, μας δείχνει και το βιβλίο που επέλεξε να διαβάσει στις διακοπές της, και αυτό δεν είναι άλλο από ένα βιβλίο που έχει γράψει ο Γιώργος Λάγιος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top