Μανώλης Σαρρής: Χώρισε ο νικητής του MasterChef 3

Τι είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για τον πολυσυζητημένο γάμο της;

Λίγο πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του MasterChef, ο περσινός νικητής Μανώλης Σαρρής μίλησε για την προσωπική του ζωή στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Μπορεί στον περσινό τελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής να τον είδαμε να γιορτάζει τη νίκη του με ένα φιλί στη σύντροφό του Λιόρα, αλλά το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Το φιλί του Μανώλη στην πρώην σύντροφό του Λιόρα

«Μια χαρά ήμασταν. Δεν είμαστε πια μαζί, αν θες να ρωτήσεις αυτό. Δε γινόταν να είμαστε μαζί και λόγω απόστασης (η κοπέλα μένει μόνιμα στο Άμστερνταμ), αλλά και λόγω άλλων πραγμάτων. Η ζωή μου εμένα είναι εδώ και έχω γυρίσει μόνο μια φορά στο Άμστερνταμ. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να διατηρήσει μια σχέση από απόσταση για πολλούς λόγους. Δε γινόταν να έρθει η σύντροφός μου εδώ. Κάποια πράγματα δεν κρατάνε για πάντα», είπε ο Μανώλης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Οι δηλώσεις της Σπυριδούλας για τον σύντροφο και τον γάμο της

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 3. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της, αφού δε μένει μόνιμα πια στον Βόλο, καθώς έχει μετακομίσει στην Κύπρο.Η πρώην παίκτρια έχει ανοίξει ένα εστιατόριο σε συνεργασία με τον, επίσης πρώην παίκτη του MasterChef, Πάνο Τόγια.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δεν έχει χωρίσει αλλά διατηρεί σχέση εξ αποστάσεως

Η ίδια συνεχίζει να διατηρεί σχέση εξ αποστάσεως με τον Αποστόλη. Οι δυο τους είναι μαζί αρκετά χρόνια και μάλιστα ο γάμος τους, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 8 Ιουνίου 2019, αναβλήθηκε λόγω του τελικού του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Η Σπυριδούλα και ο αγαπημένος της Αποστόλης

Θα τη δούμε άραγε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα; «Κάποια στιγμή θα γίνει ο γάμος. Θα γίνει! Ο Αποστόλης είναι μια χαρά. Είναι δύσκολη η απόσταση, αλλά το προσπαθούμε και το παλεύουμε. Δεν έχει έρθει στην Κύπρο δεν τον αφήνω γιατί θα είναι όλη μέρα μόνος του στο σπίτι, δεν έχω χρόνο καθόλου, όποτε και να έρθει δε θα τον δω. Δε θα ήθελα να έρθει και να μην του δώσω σημασία. Παραπονιέται αρκετά, αλλά κάποια στιγμή θα το βρούμε», δήλωσε με τη σειρά της στους Κου Κου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top