Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής έγραψε ένα σενάριο, αλλά δε θα παίξω»

Η  εξομολόγηση για τον Θ. Αθερίδη και η ευχή της για τη νέα χρονιά

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε στην εφημερίδα Real και στον Βασίλη Μπουζιώτη τόσο για τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη, όσο και για την πιθανότητα να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Σμαράγδα Καρύδη: Μας έδειξε το στολισμένο σαλόνι της!

Η πολυτάλαντη ηθοποιός σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα ξαναέκανε θέατρο με τον σύντροφό της, Θ. Αθερίδη, απάντησε ότι ο ίδιος έχει στα σκαριά ένα νέο κινηματογραφικό σενάριο, στο οποίο, όμως, δεν θα συμμετέχει.

«Είμαι μια χαρά, φτύστε με»: Οι δηλώσεις Αθερίδη για τη «νοσηλεία» του!

«Ο Θοδωρής έγραψε ένα σενάριο και ψάχνει χορηγούς για να προχωρήσει, αλλά δεν θα παίξω εγώ… Δεν ξέρω (ποια θα παίξει), ρώτα τον! Ίντριγκα…».

Ωστόσο, μίλησε με πολλή αγάπη για τον σύντροφό της και για το πώς καταφέρνουν να είναι μαζί τόσα χρόνια. 

«Είναι υπέροχος ο Θοδωρής – ένα υπέροχο, ξεχωριστό πλάσμα. Το λένε όσοι τον γνωρίζουν.», πρόσθεσε στη συνέντευξή της.

Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου - Μανούλα για πρώτη φορά!

Τέλος, η Σμαράγδα ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, «Να έχουμε υγεία, ψυχική και σωματική, και χαρά. Να γελάμε για να ξορκίζουμε το κακό. Να γελάμε με την καρδιά μας. Και να μην ξεχνάμε να δείχνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας σνθρώπους, στους φίλους μας... Μόνο η αγάπη θα μας σώσει, να το ξέρετε».

Να πούμε ότι αυτή τη σεζόν η γνωστή ηθοποιός έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος», στην οποία κιόλας συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top