«Δεν κρύβομαι!»: Η δήλωση του Νίκου Βέρτη για την προσωπική του ζωή 

«Είναι στόχος ζωής να κάνω οικογένεια»

Μία από τις πολυσυζητημένες συνεντεύξεις των τελευταίων ωρών είναι σίγουρα αυτή του Νίκου Βέρτη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Σε μία σπάνια τηλεοπτική στιγμή ο λαϊκός τραγουδιστής, ανάμεσα σε άλλα όπως για την πίστη του στον Χριστό, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

Έλληνας τραγουδιστής: «Δε θα πήγαινα σε talent show ούτε με 10 εκατομμύρια»

«Προσωπική ζωή έχουμε όλοι. Κι εγώ είχα τις σχέσεις μου, αλλά προσπάθησα πάντα να το αποφεύγω. Να μην το διατυμπανίζω. Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε... Προτιμώ ο κόσμος να με ξέρει για τη μουσική μου. Αν δώσω στη δημοσιότητα και τη ζωή μου, θα με μάθουν και από αυτό και να το συζητούν περισσότερο (από τη δουλειά μου). Δεν ξέρω...Μου αρέσει το σπίτι μου να είναι δικό μου, κλειστό. Οι φίλοι μου γνωρίζουν τη ζωή μου, δεν κρύβομαι. Κάνω τη ζωή μου όσο μπορώ κανονικά. Δε θα πάω σε πολυσύχναστα μέρη με την κοπέλα μου» απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου.

Νίκος Βέρτης: Σπάνια εμφάνιση - Με αθλητικό outfit στη Βουλιαγμένη!

Για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ο Νίκος Βέρτης τόνισε: «Είναι στόχος ζωής. Θα πρέπει όμως να έχω τη δύναμη να κάνω στην άκρη τη δουλειά μου. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά και να είμαι εκεί. Θέλω να ζήσω τα παιδικά τους χρόνια. Δε θέλω να λείπω όλη τη μέρα για δουλειά. Λείπω από το σπίτι μου 15-18 ώρες τη μέρα, κοιμάμαι μόνο 4-5 ώρες. Δεν είναι ωραίο κι αυτό, δε μου αρέσει. Φεύγει ο χρόνος, έχεις δίκιο. Βλέπω τον αδελφό μου και τη νύφη μου να μεγαλώνουν τα παιδιά τους και τους θαυμάζω. Έχουν αγάπη για τα ανήψια μου. Είμαι ερωτευμένος μαζί τους... Θα προσπαθήσω να γίνω καλός μπαμπάς. Θα είμαι λίγο αυστηρός!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top