Δε «μάσαει» τα λόγια του ο Γιάννης Μπέζος: «Εκείνα τα χρόνια ήταν χάλια»

Η γνώμη του για τα remake των παλιών σειρών και για «Το καφέ της Χαράς»

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε χθες στην κοπή της πίτας στο Θέατρο «Προσκήνιο» μαζί με τους συναδέλφους του από την παράσταση «Ράφτης Κυριών».

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρω1νό», εξέφρασε τη γνώμη του για τα remake των παλιών σειρών, καθώς στο εορταστικό επεισόδιο της σειράς «Πέτα τη φριτέζα», υπήρξε μια σκηνή με αναφορά στη δημοφιλή σειρά των 90’s «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Τι απάντησε ο Γιάννης Μπέζος για το remake του «Της Ελλάδος τα παιδιά»

«Ήταν μια ιδέα του σταθμού, ο οποίος γιορτάζει τα 30 χρόνια. Ήταν ένας τρόπος για να πάμε λίγο στο παρελθόν. Ήταν σαν «νοστιμιές» και όχι σαν «μνημόσυνα». Εκείνα τα χρόνια δεν ήταν καλύτερα. Ήταν χάλια. Μια χαρά είμαστε τώρα. Πρέπει να τα έχουμε στην καρδιά μας και όχι στον σβέρκο μας και να μας ταλαιπωρούν», δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος, χωρίς να δικαιολογεί την γνώμη του.

Όταν, μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε την επιτυχία του πρώτου επεισοδίου του «Καφέ της Χαράς», ο Γιάννης Μπέζος είπε χαρακτηριστικά:

Ρένια Λουιζίδου: Η απορία της όταν έμαθε για το remake του Καφέ της Χαράς

«Δεν είμαι υπέρ των remake, θεωρώ ότι δεν έχουν νόημα. Το ότι ο κόσμος βλέπει μια σειρά, δε σημαίνει πως η ίδια δικαιώνεται. Μακάρι, να δουλέψει και οι άνθρωποι να είναι πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν, αλλά εγώ δε θα το έκανα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός διαφωνεί δημόσια τόσο με συναδέλφους του, όσο και με το κοινό. 

«Μπήκαμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα κι εμείς ακόμα έχουμε τα... σουσούμια του προηγούμενου. Τελείωσαν αυτά! Μαζί με την τηλεόραση του '90» δήλωσε με νόημα ο Γιάννης Μπέζος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top