Κηδεία Μικρούτσικου: Απαρηγόρητη η πρώην σύζυγός του, Ειρήνη Ιγγλέση

Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει για τον χαμό του μουσικοσυνθέτη

Ο επικήδειος του Γιώργου Κιμούλη «ράγισε καρδιές»

Το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών κατέκλυσε πλήθος κόσμου. Αγαπημένοι φίλοι, συγγενείς αλλά και απλοί πολίτες πήγαν ως εκεί για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών.

Θηβαίος: «Θάνο, καλύτερα που είπαμε αντίο, παρά να μην είχαμε συναντηθεί»

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Θάνο Μικρούτσικο

Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας και η πολιτική κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 14.30. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, ήταν και η πρώην σύζυγός του, Ειρήνη Ιγγλέση, η οποία σχεδόν δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της από τη θλίψη της για τον χαμό του αγαπημένου της Θάνου.

Η ηθοποιός δεν πίστευε ότι ο πρώην σύζυγός της δε ζει πια/ Φωτογραφία NDP

 Φωτογραφία NDP

Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει η Ειρήνη Ιγγλέση/ Φωτογραφία Star.gr

Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει η Ειρήνη Ιγγλέση/ Φωτογραφία Star.gr

Η Ειρήνη Ιγγλέση, είναι γνωστή ηθοποιός και είναι η δεύτερη σύζυγός του Θάνου Μικρούτσικου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα τέλη του 1976 στο θέατρο, παντρεύτηκαν και μαζί απέκτησαν δύο κόρες, τη Σεσίλ και την Κωνσταντίνα. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, ωστόσο οι δυο τους διατήρησαν πολύ καλές σχέσεις.

 

Σε συνέντευξή της το 1993, η Ειρήνη Ιγγλέση, είχε δηλώσει για τον Θάνο Μικρούτσικο:

«Το να είσαι σύζυγος είναι καταρχήν δύσκολο. Τώρα το να είσαι σύζυγος καλλιτέχνη αυτό είναι κάτι διαφορετικό, γιατί ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ένα καθημερινό ζευγάρι μπορεί να έχει ένα πρόγραμμα με λογικά ωράρια, αλλά με εμάς, αφού και εγώ είμαι ηθοποιός, ήταν διαφορετικά. Πιστεύω πάντως ότι δεν είναι δύσκολο να είσαι σύζυγος καλλιτέχνη, αρκεί να το γνωρίζεις και ν’ αγαπάς το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται ο σύντροφός σου. Διάλεξα να παντρευτώ τον Θάνο, ήξερα ότι ήταν συνθέτης και μου άρεσε ιδιαίτερα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top